Şu anda telefon alma aşamasındayım. Amerikadayım ve AT&T hatta sahibim uzun zamandır. Baktım da iphone 3G ve HTC Tytn II nin fiyatları aynı bana... Esas yapmak istediğim rahat bir şekilde internette dolaşmak ve msn kullanmak.. Arada sırada GPS kullanabilirim. Bol bol müzik dinlerim...
HTC nin kalınlığını düşündüğümde, iphone un ekranı aklıma geliyor Iphone un mp3 çalar da olması, HTC nin mp3 kapasitesi hakknda bişey bilmemem kafamı karştırıyor Iphone u çok fazla geliştiremicek olmak ilerde, bu da düşündürüyor
arkadaşım sağolasın, HTC touch diamond ve pro ya da baktım da... onları burda 600$ a fln alabiliyorum ama iphone ve HTC tytn II yi 199$ a alabiliyorum.. böle bi para verebilcekken 600$ veremem bi telefona =) ha diceksin şimdi kontrat vs.. ama zaten hat sahibiyim ve bütün şartları taşıyorum fazla fazla.. ekstra bi maliyeti olmıcak bana ondan
Şu anda telefon alma aşamasındayım. Amerikadayım ve AT&T hatta sahibim uzun zamandır. Baktım da iphone 3G ve HTC Tytn II nin fiyatları aynı bana... Esas yapmak istediğim rahat bir şekilde internette dolaşmak ve msn kullanmak.. Arada sırada GPS kullanabilirim. Bol bol müzik dinlerim...
HTC nin kalınlığını düşündüğümde, iphone un ekranı aklıma geliyor Iphone un mp3 çalar da olması, HTC nin mp3 kapasitesi hakknda bişey bilmemem kafamı karştırıyor Iphone u çok fazla geliştiremicek olmak ilerde, bu da düşündürüyor
SİZCE HANGİSİ????
Dostum sen direk Iphone 3G alacaksın. Çünki istediğin şeyleri yapabilecek yeryüzündeki en iyi cihazdır Iphone...
3rd party işini merak etme illaki çıkacaktır. Dün bir bugün iki iPhone'u Diamond'dan ayıran özellik kullanımının çok daha rahat olması ve internet deneyiminin daha iyi olmasıdır. Ama diğer herşeyde Diamond açık ara önde. Sonuçta Windows Mobile! Ancak her yeni ROM'la kullanışlılığı biraz daha artıyor. Ama sana iphone daha uygun...