Arkadaşlar navigasyon konusunda yeniyim. Hatta bu hafta merak sardım bu işe. Anladığım kadarıyla i go adı verilen haritalar en kalitelisi. ama online satış sitelerinde içinde i go ile gelen cihaz göremedim. hangi markalar i go yüklü geliyor bilgi verebilecek var mı?
Bu arada mio 520c ile navia ns-1020 sanırım en çok tercih edilen marka ve modeller. Eğer üzerinde i go yüklü gelen makine yoksa sanırım bu ikisinden birini hatta ucuz olanını alam navia 1020 yani. Öncelikli olarak i go nedir ve hangi makinelerde hazır geliyor konusunda Yardımlarınızı rica ediyorum
IGO Turkiye temsilcisi olarak bize MUSTEK'in IGO'Lu bir urunu geldigi,oldugu yonunde bir bilgi gelmedi, (ama dusuk bir ihtimalde olsa, bu sekilde bir calisma yapilmis olabilir. ) Gecmiste ithalatci ile bu konuda ne yapabiliriz diye konusmustuk,fakat ileri bir adim atamamistik.
Myguide yi elektro word mağzasında deneme fırsatım oldu ama yenimahalleden, kecioren aktepeye ilniç bir rota cizdi. yolu oldukca uzattı. bu benim yeterince pratiğim olmamasına mı bağlı, yani en kısa rota gibi bir ayarlama yapsaydım veya baska rota belirle gibi birsey güzergah değişir miydi.
İgo'da da farklı rota seçenekleri vardır Hızlı,Kısa,Ekonomik( Hızlı ve kısa arası bir rotadır) ve yeniden hesapla menüsündeki seçeneklerle yada gitmek istediğin yol üzerine tıkla ve geçiş ekle seçeneğini seç yolu ordan geçeçek şekilde değiştireçekti.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: kabuscobar
Myguide yi elektro word mağzasında deneme fırsatım oldu ama yenimahalleden, kecioren aktepeye ilniç bir rota cizdi. yolu oldukca uzattı. bu benim yeterince pratiğim olmamasına mı bağlı, yani en kısa rota gibi bir ayarlama yapsaydım veya baska rota belirle gibi birsey güzergah değişir miydi.
Myguide a internetten bakıyorum ama içinde i go bulunduguna dair herhangi bir not yok. Online alış veriş sitelerinden bahsediyorum. Bu konuda eminmisiniz arkadaşlar. Saygılar
Bu resimdeki yazılım iGO yazılımıdır, cihazı da biraz inceledim iGO yüklü.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: kabuscobar
Myguide a internetten bakıyorum ama içinde i go bulunduguna dair herhangi bir not yok. Online alış veriş sitelerinden bahsediyorum. Bu konuda eminmisiniz arkadaşlar. Saygılar
Bazı firmalar kendi adlarını NavNGo'dan lisans hakkını alarak kendi adlarını kullanırlar.MyGuide'da bunlardan biri,yani aslında yazılım igo ama marka kullanım izninden dolayı adı MyGuide oluyor yada başka..ancak benim şimdilik dediğim aslında igo8 olarak algılamıştım o nedenle yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 21 Temmuz 2008; 21:19:30 >
Cihazın içerisindeki yazılım iGO 2006 dır iGO8 değil yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar....
quote:
Orjinalden alıntı: gps.navigation
Bazı firmalar kendi adlarını NavNGo'dan lisans hakkını alarak kendi adlarını kullanırlar.MyGuide'da bunlardan biri,yani aslında yazılım igo8 ama marka kullanım izninden dolayı adı MyGuide oluyor yada başka..ancak benim şimdilik dediğim aslında igo8 olarak algılamıştım o nedenle yazdım.
* MyGuide navigasyon hizmet ve destek ekibiyle Türkiye’de * En uygun fiyatla en kapsamlı ve güvenilir harita * Yüksek kaliteli, güvenilir MyGuide navigasyon yazılımı * Sade ve şık tasarım * Kolay kullanım * Kapıdan kapıya sınırötesi rotalama * 3,5” dokunmatik ekran * USB aracılığı ile PC bağlantısı * TMC desteği (opsiyonel) * 2 GB’a kadar SD kart desteği * Önceden yüklenmiş Türkiye’de 81 il ve Doğu Avrupa’da 12 ülke haritası * 234.000 önemli ilgi noktası kaydı (hastane, otel, eczane etc) * 20 kanallı GPS alıcısı ile sorunsuz bağlantı * Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme * Ekonomik, hızlı ve kısa rotalama opsiyonları * Ekran : 3,5” Dokunmatik TFT-LCD * LCD parlaklığı: 200 cd * Çözünürlük: 320 x 240 piksel * Renkler: 65,535 * CPU : Centrality Atlas II, 300 MHz * Flash / RAM : 512 MB Flash ROM / 128 MB RAM * Hafıza kartları : SD (2 GB’a kadar) / MMC Plus * Hafıza Kartı Slotu : Tak çıkar * Entegre GPS Modülü : Centrality Atlas II, 20 kanal * Entegre pil : Li-Polymer, 1,100 mAh * Hoparlör : 1,5 watt * Kurulum : Vantuzlu araç camı montaj kiti * İşletim sistemi : Microsoft WinCE.Net Core Versiyon 5.0 * Harita yükleme : CD / DVD / SD / Internet * Ölçüler : 100 x 76 x 22 mm (G x Y x D) * Dil : 24 dilde menü ve sesli yönlendirme * TMC Bağlantısı (opsiyonel) USB aracılığı ile * Ses çıkışı : 3,5 mm (stereo) * Standart Aksesuar : USB kablosu, Kullanım – Yazılım DVD, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Araç şarj adaptörü, Vantuzlu araç camı tutucusu * Ambalaj : Yaklaşık 120 x 240 x 210 mm, 0,85 kg * 2 Yıl Garantili
Peki nasıl bir cihazdır bu kullanan varmı ve memnunmu? YArdımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuscobar -- 22 Temmuz 2008; 10:03:14 >
İyi çalışmalar arkadaşlar. Yurt dışından hediye olarak mustek gp-135 navigation cihazı getirdiler. Yalnız içerisinde almanya haritası yüklü, Türkiye haritasını yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim. Bana söylenen cihazın formatlanması gerektiği, nasıl yapılır bilmiyorum bilen kimse varmı ? Yardım edebilirmisiniz ?