dot.pixel ölçüsü daha ufak olduğu için desktop ta 22" lere göre "artıdır" SD yayınlarda daha keskin ve net resim verir! HD de ise fark etmez+dot.pixel burada yine biraz öne çıkar! Zaten çözünürlülük ise ikisindede aynıdır 1680X1050pixel/60Hz
Son olarak "ne için alacaksınız bu monitörü"???? HD içerik içinse zaten 20" ve 22" de uygun değildir,bunu bilin>>o zaman 24" alacaksınız,bilinçli alın lütfen! SD de neler olacağını yine bilin v.s v.s
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Temmuz 2008; 0:11:57 >
2ms ile 5ms arasında ciddi bir fark var mıdır? Yoksa 223bw düşünüyorum. Bu modelin panellerinin sadece Samsung tarafından üretildiği söyleniyor. Bilindiği gibi 226bw'nin panelleri farklı farklıydı.
2ms ile 5ms arasında ciddi bir fark var mıdır? Yoksa 223bw düşünüyorum. Bu modelin panellerinin sadece Samsung tarafından üretildiği söyleniyor. Bilindiği gibi 226bw'nin panelleri farklı farklıydı.