Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
4 gb kotalıa dsl arkadaslar yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> 4 gb kotalıa dsl arkadaslar yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
imamoglu

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 11:51:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar 4 gb kotalıa dsl de bısı duydum 1 gb asım basına 10 ytl ucret yazılar ama ne kadr cok kullanırsan kullan 62 ytl yi geömiyomus olemıa caba???

FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:01:56 

öyle dostum yani 3,2gb tı geçtikden sonra(yani 7,2gb olduğunda) istediğin kadar indir gene 62ytl e gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 18 Temmuz 2008; 12:01:43 >

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
cnryldz

18 Temmuz 2008; 12:32:02 

sonraki aya devir oluyomu?

Serdar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:35:45 

Ayın son günü saat 23:30-00:00 arası modemi kapatırsanız olmaz.

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
imamoglu

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:49:51 

pekı benım kı 9 gb da oldu da ayın son gununu nasıl ogrenıcem kapatım ozaman modemıo

Eh®imeN

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 13:31:15 

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

pekı benım kı 9 gb da oldu da ayın son gununu nasıl ogrenıcem kapatım ozaman modemıo

imamoglu

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 13:36:48 

NE ZAMAN KAPICAM BEN MODEMI ACABA SON GUN HANGI GUN OLDUNU NASIL OGRENICEM

yuemrek

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 13:40:08 

quote:

arkadaslar 4 gb kotalıa dsl de bısı duydum 1 gb asım basına 10 ytl ucret yazılar ama ne kadr cok kullanırsan kullan 62 ytl yi geömiyomus olemıa caba???

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.
http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

quote:

Ayın son günü, bu ay için 31.07.2008

Ekteki dosya (1)

The club of Walkman phones
Brutalite

18 Temmuz 2008; 14:32:14 

quote:

Kota aşımı gibi bir felaket gerçekleştirdin anlaşılan. Esasında üzerine bir miktar daha para verip, sınırsız dünyaya geçmek en mantıklısı. Dert yok, tasa yok...

kobol ' un hırçın çocuğu 'adama'
quinn86

18 Temmuz 2008; 14:47:39 

arkadaşlar o devir işine dikkat edin ve mümkünse son gün bir şey indirmeyin ve 11 civarı modeminizi kapatın

benim 4gbtı geçen ay sınırsız indirdim(150gb civarı ) son gün saat 11e kadar download yapıp modeme reset atmıştım, sonra bi baktım bu ayada 3gb yazmışlar, bu ayda sınırsız kullanıyorum o yüzden ama son gün bir şey indirmeyeceğim bu sefer

imamoglu

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 9:55:24 

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.
http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

quote:

Ayın son günü, bu ay için 31.07.2008

arkadaslar cok tsk ederım ama bır sorum olacak ayın son gunu 31 ındemı kapatıcam yoksa ben adsl sı sanırım 5 ı gıbı fılan basglatmıstım aın son gunu ıozaman 4 umu oluyo

Darkwinter

20 Temmuz 2008; 12:15:22 

Arkadaşlar kotalar 12 saatte bir güncellenir; ayın son günü öğlen 12' e kadar indirdikleriniz, bulunduğunuz aya yazılır. Eğer modemi 12.00 PM' de açıp kapatırsanız problem olmaz.. Öğleden sonra indirdikleriniz malesef gelecek aya yazılıyor..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

Serdar

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 12:20:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Arkadaşlar kotalar 12 saatte bir güncellenir; ayın son günü öğlen 12' e kadar indirdikleriniz, bulunduğunuz aya yazılır. Eğer modemi 12.00 PM' de açıp kapatırsanız problem olmaz.. Öğleden sonra indirdikleriniz malesef gelecek aya yazılıyor..

Bu forumda bir @Cenk vardı, söylediğini duymasın. Modem kapatılıp açıldığında sistem kotayı işler, bunu çok denediler ve gördüler...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Darkwinter

20 Temmuz 2008; 12:33:17 

@Serdar

Hocam eminim ama, kotalı kullanırken problem yaşadığımdan hafızama kazınmış Hep ayın son gününe bırakırdım kotayı, başlardım download' a sonra ne göreyim, gelecek aydan gitmiş hepsi..

Bakınız arkadaş da aynı tecrübeyi yaşamış;

http://forum.donanimhaber.com/m_24872564/tm.htm#24877168

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)