arkadaslar 4 gb kotalıa dsl de bısı duydum 1 gb asım basına 10 ytl ucret yazılar ama ne kadr cok kullanırsan kullan 62 ytl yi geömiyomus olemıa caba???
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez. http://www.ttnet.net.tr/83.aspx
quote:
pekı benım kı 9 gb da oldu da ayın son gununu nasıl ogrenıcem kapatım ozaman modemıo
Orjinalden alıntı: imamoglu arkadaslar 4 gb kotalıa dsl de bısı duydum 1 gb asım basına 10 ytl ucret yazılar ama ne kadr cok kullanırsan kullan 62 ytl yi geömiyomus olemıa caba???
Kota aşımı gibi bir felaket gerçekleştirdin anlaşılan. Esasında üzerine bir miktar daha para verip, sınırsız dünyaya geçmek en mantıklısı. Dert yok, tasa yok...
arkadaşlar o devir işine dikkat edin ve mümkünse son gün bir şey indirmeyin ve 11 civarı modeminizi kapatın
benim 4gbtı geçen ay sınırsız indirdim(150gb civarı ) son gün saat 11e kadar download yapıp modeme reset atmıştım, sonra bi baktım bu ayada 3gb yazmışlar, bu ayda sınırsız kullanıyorum o yüzden ama son gün bir şey indirmeyeceğim bu sefer
arkadaslar 4 gb kotalıa dsl de bısı duydum 1 gb asım basına 10 ytl ucret yazılar ama ne kadr cok kullanırsan kullan 62 ytl yi geömiyomus olemıa caba???
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez. http://www.ttnet.net.tr/83.aspx
quote:
pekı benım kı 9 gb da oldu da ayın son gununu nasıl ogrenıcem kapatım ozaman modemıo
Ayın son günü, bu ay için 31.07.2008
arkadaslar cok tsk ederım ama bır sorum olacak ayın son gunu 31 ındemı kapatıcam yoksa ben adsl sı sanırım 5 ı gıbı fılan basglatmıstım aın son gunu ıozaman 4 umu oluyo
Arkadaşlar kotalar 12 saatte bir güncellenir; ayın son günü öğlen 12' e kadar indirdikleriniz, bulunduğunuz aya yazılır. Eğer modemi 12.00 PM' de açıp kapatırsanız problem olmaz.. Öğleden sonra indirdikleriniz malesef gelecek aya yazılıyor..
Arkadaşlar kotalar 12 saatte bir güncellenir; ayın son günü öğlen 12' e kadar indirdikleriniz, bulunduğunuz aya yazılır. Eğer modemi 12.00 PM' de açıp kapatırsanız problem olmaz.. Öğleden sonra indirdikleriniz malesef gelecek aya yazılıyor..
Bu forumda bir @Cenk vardı, söylediğini duymasın. Modem kapatılıp açıldığında sistem kotayı işler, bunu çok denediler ve gördüler...