Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
avea gprs kontör düşmesi sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> avea gprs kontör düşmesi sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nynpkl

18 Temmuz 2008; 11:21:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar selam.
avea gprs kullanıyorum forumda sanırım kimsenin başına gelmeyen (çünkü aradım ama bulamadım) bişey başıma geliyor. gprsten internete bağlanıyorum msn daha doğrusu. mesela 150 kntr var hattımda giriyorum bi ileti yazıyorum kntre bi bakıyorum 10 dk sonra 38 diyo. kesiyorum bağlantıyı. bi süre sonra 45 oluyo. bi kaç saat sonra 85 oluyo. 10 saat sonra falan da 148 oluyo. bu ne saçma bi sorundur ya :D. kaybım yok da ömrümden yiyo bu avea her seferinde. karşılaşan var mı nedenini bilen var mı?

bungee20

18 Temmuz 2008; 11:32:16 

Avea tedbir olsun diye önceden kontör kesiyor. Daha sonra yükleme tekrar yapılıyor. Merak etmeyin herkeste olan bir durum.

nynpkl

18 Temmuz 2008; 11:36:44 

biraz mantıksız değil mi ki mesela benim 10 kontorum olsa ne olacak giremeyecek miyim? ya da girmişken kontorunuz yetersiz dese acil birini aramam gerekse arayamayacak mıyım aslında kontorum varken hem de?

bungee20

18 Temmuz 2008; 11:38:33 

4 aydan kısa bir süre sonra numara taşınabilirliği hayata geçecek. Ben o zaman görüşücem onlarla. Size de düşünmenizi öneririm.

nynpkl

18 Temmuz 2008; 11:39:35 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

4 aydan kısa bir süre sonra numara taşınabilirliği hayata geçecek. Ben o zaman görüşücem onlarla. Size de düşünmenizi öneririm.

anlayamadım nedir bu numara taşınabilirliği?

bungee20

18 Temmuz 2008; 11:44:53 

Numaranız değişmeden operatörün değişmesi. Örneğin; numaranız 05559999999 4 ay sonra aynı numarayla (başında 555 var) turkcell yada vodafone'a geçebileceksiniz. Etrafımdaki herkesi avea'lı yapmıştım, şimdi operatör değiştirme zamanı.

nynpkl

18 Temmuz 2008; 11:47:08 

bunu bilmiyordum. Peki tarifeler nasıl olacak? çünkü aveadan şikayet ediyoruz ama benim için vazgeçilmez özellikleri var 5000 sms konuşma ucuzluğu bedava konuşma süreleri gibi.

bungee20

18 Temmuz 2008; 11:54:18 

Tarifeler operatörlerin inisiyatifinde. Ama diğer şebekede de benzer özellikler var (sms paketi, ücretsiz konuşma süresi vs.). Daha kaliteli hizmet için diğer şebekeye geçicem ben. Fikirlerinize etki etmek istemem tabiki, siz bilirsiniz.

nynpkl

18 Temmuz 2008; 12:21:36 

bilgiler için çok teşekkür ederim iyi forumlar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> avea gprs kontör düşmesi sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!
Revoltec Graphic Freezer Pro
Sessiz ve performansli bir ekran karti sogutucusu ariyorsaniz videomuzu mutlaka izleyin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar