arkadaşlar selam. avea gprs kullanıyorum forumda sanırım kimsenin başına gelmeyen (çünkü aradım ama bulamadım) bişey başıma geliyor. gprsten internete bağlanıyorum msn daha doğrusu. mesela 150 kntr var hattımda giriyorum bi ileti yazıyorum kntre bi bakıyorum 10 dk sonra 38 diyo. kesiyorum bağlantıyı. bi süre sonra 45 oluyo. bi kaç saat sonra 85 oluyo. 10 saat sonra falan da 148 oluyo. bu ne saçma bi sorundur ya :D. kaybım yok da ömrümden yiyo bu avea her seferinde. karşılaşan var mı nedenini bilen var mı?
biraz mantıksız değil mi ki mesela benim 10 kontorum olsa ne olacak giremeyecek miyim? ya da girmişken kontorunuz yetersiz dese acil birini aramam gerekse arayamayacak mıyım aslında kontorum varken hem de?
bunu bilmiyordum. Peki tarifeler nasıl olacak? çünkü aveadan şikayet ediyoruz ama benim için vazgeçilmez özellikleri var 5000 sms konuşma ucuzluğu bedava konuşma süreleri gibi.
Tarifeler operatörlerin inisiyatifinde. Ama diğer şebekede de benzer özellikler var (sms paketi, ücretsiz konuşma süresi vs.). Daha kaliteli hizmet için diğer şebekeye geçicem ben. Fikirlerinize etki etmek istemem tabiki, siz bilirsiniz.