kablosuz ağlar karışıyor (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

hakang -> kablosuz ağlar karışıyor (18 Temmuz 2008; 10:14:02)

eskiden komşunun wireless modemi ile kablosuz bağlanıyordum internete.. şimdi kendim wireless modem aldım. ama sık sık bağlantım kopuyor.bir o modemle bağlanıyor bir bu modemler.. diğer modem kablosuz ağlarda zoom diye görünüyor ama kaldır diye bir seçenek yok nasıl kaldırabiliriz

My_CaRizMa -> Cevap: kablosuz ağlar karışıyor (18 Temmuz 2008; 10:22:46)

2 wireless de şifresiz oldugundan böyle oluyor bence.biriniz şifre koyarsa sorununz düzelir kanımca

Darkwinter -> Cevap: kablosuz ağlar karışıyor (18 Temmuz 2008; 11:30:48)

Vista kullanıyorsanız Denetim Masasından Ağ ve Paylaşım Merkezine girip soldan kablosuz ağları yönet' e tıklayın, gelen ekrandan istediğiniz kablosuz ağı kaldırabilirsiniz..

hakang -> Cevap: kablosuz ağlar karışıyor (30 Temmuz 2008; 10:52:24)

bu sorunu hala çözemedim windows xp pro kullancısıyım.ben istediğim modemden çıkmayı sağlayamıyormuyum. bilgisayar en iyi sinyalin nerden alırsa ordanmı çıkıyor

S_ina_N -> Cevap: kablosuz ağlar karışıyor (1 Ağustos 2008; 12:35:30)

hakang, wireles frekansını değiştir(diğerinden çok uzak olsun). şifreli- şifresiz olması önemli değil. adsl in sınırsızsa şifresiz yap dursun.
ayarları "kaydet" ve "yeniden başlat" yapmayı unutma.

brsnt -> Cevap: kablosuz aÃ�Â�lar karÃ�±Ã�Â�Ã�±yor (1 Ağustos 2008; 14:45:13)

Bilgisayarının kablosuz bağlantı ayarlarından, komşunun ağını kaldırırsan, yada otomatik seçeneğini manuele dönüştürürsen artık sadece kendi ağından bağlanırsın

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.546875