Arkadaşlar ben iki ürünüde inceledim tek fark g800 ün en solunda bulunan 4 tuşmu dur yoksa o 4 tuş g700de başka yerdemi ya aradaki fiyat farkı için sormuyorum hepsiburadada g800 kalmamış g700 var hepsiburada puanım çok fazlada :d o yüzden o puanlardan faydalanmak için hepsiburadadan alacağım
oyunlarda atanabiliormu bilmiorm ama 4 deil 15 tane G tuşu var kardeş ayrıca G800MU modeline Kulaklık,Mikrofon ve 1 tane USB var yani kulaklı mikrofonunu ve usb mouse unu klavyeye bağlayabilirsin G800 modelinde bu çıkışlar yok G700 modelindede hem 15 tane G tuşu hemde Kulaklık,Mikrofon ve USB girişi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 18 Temmuz 2008; 11:25:27 >
oyunlarda atanabiliormu bilmiorm ama 4 deil 15 tane G tuşu var kardeş ayrıca G800MU modeline Kulaklık,Mikrofon ve 1 tane USB var yani kulaklı mikrofonunu ve usb mouse unu klavyeye bağlayabilirsin G800 modelinde bu çıkışlar yok G700 modelindede hem 15 tane G tuşu hemde Kulaklık,Mikrofon ve USB girişi yok
Doğru.çok kullanışlı bu yönden.Yani mouse'nu arka panale uzatma derdin olmuyor .g800 kullanıyorum herkese öneririm
Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ MSI R4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
Doğru.çok kullanışlı bu yönden.Yani mouse'nu arka panale uzatma derdin olmuyor .g800 kullanıyorum herkese öneririm
Kardeş sen PS/2 den mi bağlaıorsun USB den mi G800MU'yu Bide G tuşlarını nasıl atıorsun oyunlarda kullanmak için ??
bende bugün g800mu alıcam.peki kullanan arkadaşlar yorumlarmı acaba hangi kombinasyonlarda tuşlarda kilitlenme oluyor? yada 3 tuşlu kombinasyonlarda sorun yaşanıyormu?
Bende onun için sordum USB den kullanan varmı diye USB klavyelerde o sorun yok diye biliyorum ama G800MU PS/2 ile bağlanıor acaba çevrici ile USB den bağlasak Kilitlenme varsa giderilirmi USB den kullanan varmı G800MU'yu
önemli olan klavyenin kalitesi.bağlantı şekli hissedilmeyecek farklar yaratıyor.usb çok az farkla daha iyi ama dediğim gibi klavye kaliteyse sorun olmuyor.tabi kablosuzların çoğunda var bu olay.
demek istediğin oyun counter mi anlamadim ama oyunun controls bölümünden tuşlara atama yaparken bu g tuşlarına atıyorsun ve kullanıyorsun ama pek kullanışlı olduğunu söyleyemem tuşlara basmak için elini kaldırmalısın o zaman da bi anlamı kalmıyor
arkadaşlar g tuşları macro için değil normal tuş olarak kullanılıyor
C-S'de yada başka bir oyunda falan ayrıca kullanılamaz mı yani
demek istediğin oyun counter mi anlamadim ama oyunun controls bölümünden tuşlara atama yaparken bu g tuşlarına atıyorsun ve kullanıyorsun ama pek kullanışlı olduğunu söyleyemem tuşlara basmak için elini kaldırmalısın o zaman da bi anlamı kalmıyor
eet aga Counter-Strike'ı diyorum mesela C4 Çözmek için G1'i kullanabiliyormusun sen?
arkadaşlar g tuşları macro için değil normal tuş olarak kullanılıyor
C-S'de yada başka bir oyunda falan ayrıca kullanılamaz mı yani
eet aga Counter-Strike'ı diyorum mesela C4 Çözmek için G1'i kullanabiliyormusun sen?