Beyler elimdeki kulaklık bu,philips shp-895,oldukça kaliteli bir kulaklık,ama malesef gerek mp3 playerımda gerek bilgisayarımda tam performansla kullanamıyorum çünkü aletin ucunda bi temassızlık var.
Mp3 playerda kulaklığın jakını mp3 playerın girişine soktuğumda öne ya da arkaya doğru iyice bastırmam gerekiyor ki iyi ses alabileyim.
Benzer olay bilgisayarımda da var film izliyosam eğer jakı biraz oynatmazsam filmdeki sadece arka plan sesleri geliyor konuşma vs. gelmiyor.
Bana yardım edebilicek arkadaş var mı,kulaklık iyi bişey olduğundan alelade bi elektronikçiye yaptırmak istemiyorum,bu arada Antalyalıyım burada bu işleri yapabilecek iyi elektronikçi var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 19 Temmuz 2008; 11:52:42 >
nereden ve ne zaman aldığına bağlı olarak garanti kapsamında olup olmadığını sormak isterim eğer öyleyse direk aldığın yerle irtibata geç ve garantiye gönder garantisi bittiyse bile (yetkili servis mi demeliyim artık bilemiyorum) satın aldığın yerin garanti için gönderdiği yere gönder alelade bir elektronikçi nin yaptığından pahallı olucaktır ama kesin çözüm olucaktır
Malesef yurtdışından aldım,bu model Türkiyede satılmıyor bu yüzden garanti gibi bir şansım yok,cevabınız için teşekkürler.
Bu arada ilginç bir fikir geldi aklıma,bende arctic silver macun var işlemci ile soğutucunun arasına sürülen iletken macun,bundan acaba jak a sürsem işe yarar mı?
Umarım bişey olmaz diyerek sürdüğüm arctic silver macun süper etki gösterdi,eğer sizin kulaklığınızdada temasızlık gibi problemler varsa jaka azbiraz sürüp kullanın süper oldu.