|
pEgaTR -> Cevap: ## Galaxy Düşük Profilli GeForce 9600GT Modelini Kullanıma Sundu ## (18 Temmuz 2008; 12:34:18)
|
quote:
Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR quote:
Orjinalden alıntı: tolgaciik quote:
Orjinalden alıntı: fx57 64 adet paralel işlem birimiyle [:-] Asıl sana [:-] Bilemeden , anlamdan her boka [:-] da moda oldu ... Lütfen Biraz daha saygı...[sm=dont.gif] Dostum hangi saygıdan bahsediyoruz? BAN diye post var yukarda... Başka herhangi bir yazı , yorum , fikir , düşünce felan yok .. Sadece 4 kelime alıntının altına yazılan bir BAN var ... Bunamı saygı göstereceğim sölermisin ? Bu tüpler yüzünden yorum bile yazmak istemiyo insanın canı ... Ben oturacağım , kartın şurası şöyle olmuş , iyi düşünülmüş , gerekliydi zaten , haber için teşekkürler gibi şeyler düşünürken , adamın post unu gördüm , attı sigortalarım .. Benmiyim saygısızlık eden ? Lütfen tüm aklı başında , sağlıklı düşünen arkadaşlar , böyle şeylere tepkisiz kaldıkça, azıyor bunun gibiler.. Ortalık Lamer doldu , iki kelime adam gibi bilgi alışverişinde bile bulunamıyorz forum ortamında... BAN mış , [:-] beyinli ...
|
|
|
|