Arkadaslar bi kac ay önce almanya media markt tan 8 euroya Sennheiser MX160 aldım, eski 256 mblık Creative ile kulaklıktan sony'lere göre memnun kaldım, 119 db çıkış var kulaklıkta.
Yalnız şu an 20- 25 ytl'lik bir sennheiser alıcam ama bakıyorum daha üst rakamlarda bile desibel 110 falan. ben yüksek ses istiyorum aynı zamanda. ne yapmam lazım?
ve kulaklıklardaki en ideal değerler naıldır? (ohm-frekans gbi şeyler)
Ohm değeri için ideal olan mp3 çalarının ohm değeri ile aynı olandır bildiğim kadarıyla. Mesela mp3 çalar 16 ohm ses çıkışlıysa, kulaklığın da 16 ohm olmalı. 16 değil de 32 ohm olan bi kulaklıkla daha az ses alırsın çünkü kulaklığın gereksinimi fazladır. Yüksek ses için bu özelliği dikkat etmen lazım. Benim de pek bilgim yok ama bildiğim temel kural bu. Daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi tavsiyede bulunabilirler.
Acer 5920G - Intel C2Duo T7500 2.2 Ghz | 2 Gb Ram | Nvidia 8600M GS 256 MB | 160 GB HDD - Windows Vista Home Pre. SP1 Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 - Verbatim 640 GB External HDD Samsung U700 - Samsung U3 1 GB Siyah - Creative EP 630 Siyah
peki daha eski modeli olan mx160ta 119 desibel ses çıkısı var mx200 mx 320lerde 111 desibel gibi çıkışların olması bu kulaklıkların daha az ses çıkışı oldugunu mu gösterir??
istersen mx360 satabilirim 15 ytl çok az kullandım satma nedenim ksc 75 aldım cx300 ile ikisini kullanmıyorum.Eğer 1 hafta içerisinde samsunda isesn gel dene dinle al.cx 300 de 30 ytl.Mx360 beyaz.Pedleri de duruyor.
Son seste dinleyebilecekmisin.. ? bazen o o değerler tam beklesdiğini veremiyo... mesela mx 200 ünb değerleri mx 500 den daha düşlük gibi görünüyo ama ses kalitesi yani genel olarak bas ve tizde mx 500 e göre daha başarılı... MX 200 ALABİLİRSİN..
Sahte o tarz sitelerde olmaz.Sennheiser metan kosslarda elmasepeti bandrolü olur hepsiburadadakilerde metan bandrolü olmayabilir nedeni sennheiserın bir ithalatçııs daha var.Hepsiburadaya kossun yeni ürünleri gelmiş fiyatları çok abartılı değil.
Ben HD202 ve mx760 aldım ikiside metan garantili gelmişti. Gerçi metan garantili olması daha iyi gibi. Özellikle mx760 bozulduğunda hiç sorun çıkarmadan anında değişim yapılmıştı. Değişim konularında metan sorunsuz. Doğan telekom'u bilmiyorum hizmet olarak nasıldır gerçi.....
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
pc 131 de yok doğan telekom ithal ediyor.Ayrıca mx200de de yoktu.