Anakartıma bios güncellemesi yaptım usb hdd taktığımda bilgisayara bir HI-SPEED USB ana denetleyici eklemelisiniz diyor ve 1 cd kopyalamak 20dk sürüyor . Anakartla gelen cd yi tekrardan yüklemek istedim gerek yok diyip yüklemiyor ne yapmalıyım format atsam düzelirmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOHST -- 18 Temmuz 2008; 1:48:25 >
ASUS P5LD2-S INTEL P94 - INTEL PENTIUM 4 631 2MB CACHE 3.0GHz HT 800 MHZ 64Bit -2 GB KINGSTON DDR2 667 - MSI 8600GT OC Edition 256MB - WESTERN DIGITAL 250GB SATA - SEAGATE 160GB SATA - SMARTDISK 60 GB USB HDD - PHILIPS PDV160P + PHILIPS SPD6003P - 19 INC HYUNDAI LCD Widescreen-FEEL HURRICANE 2+ FEEL 550Wpsu
Anakartıma bios güncellemesi yaptım usb hdd taktığımda bilgisayara bir HI-SPEED USB ana denetleyici eklemelisiniz diyor ve 1 cd kopyalamak 20dk sürüyor . Anakartla gelen cd yi tekrardan yüklemek istedim gerek yok diyip yüklemiyor ne yapmalıyım format atsam düzelirmi ?
Bios update yaptığın zaman bios default ayarlarla yükleniyor.. Dolayısıyla bios'a gir ve usb denetleyicilerin ayarlandığı kısma bak, orada birşeyler değişmiş olabilir.. Daha önceden default bios ayarlarını değiştirdiysen, tekrar değiştirmen gerekecektir..