arkadaşlar 3 yıldan beri counter strike oynuyorum şuan kullandığım mouse'a bişeyler oldu isteklerimi karşılamıyo ayrıca çok büyük oyun mouse'u değil resmi bu
bende 35 ytl'ye kadar mouse bakıyorum a4tech mouselarını çok beğendim bunlardan birisini sizin tavsiyeleriniz üzerine alıcam... NOT: Elim çok terliyor.....
1. A4 TECH XL-740K LASER GAME MOUSE-YILAN DESENLİ bana şekli biçimsiz geldi kullananlar yorum belirtsin lütfen...
2.A4 TECH XL750F LASER GAME MOUSE-SİYAH-FULL SPEED
3.A4 TECH XL750BF-1 LASER GAME MOUSE-ALEV DESENLİ-F
arkadaşlar 3 yıldan beri counter strike oynuyorum şuan kullandığım mouse'a bişeyler oldu isteklerimi karşılamıyo ayrıca çok büyük oyun mouse'u değil resmi bu
bende 35 ytl'ye kadar mouse bakıyorum a4tech mouselarını çok beğendim bunlardan birisini sizin tavsiyeleriniz üzerine alıcam... NOT: Elim çok terliyor.....
1. A4 TECH XL-740K LASER GAME MOUSE-YILAN DESENLİ bana şekli biçimsiz geldi kullananlar yorum belirtsin lütfen...
2.A4 TECH XL750F LASER GAME MOUSE-SİYAH-FULL SPEED
3.A4 TECH XL750BF-1 LASER GAME MOUSE-ALEV DESENLİ-F
Dostum bende 25oo DPI Alev Desenli XL-750 BF var gayet rahat kullanımı süper eli terletmior çok güzel bir mouse Eğer sadece siyah renkli olanlardan alırsan 2. mouse gibi yani A4 TECH XL-750F SİYAH elini terletecektir çünkü kaplaması yok A4 TECH XL-740K yeni geldi 3600 DPI ve ağırlığı değiştirilebilior bence XL-740 K al Oscar X-7 bu mouseun diğer adı bu arada