arkadaslar bende biri kablolu 1024 diğeri ise kablosuuz alt katta hala oğlunun interneti var o fazla download yapmıor hatta hiç yapmıor ama ben downloada sonuna kadar yükleniorum şimdi sorum şu onun adslyi internette sörf için benimkini ise download için kullanabilirmiyim
Benim bildigim istedigin sey mumkun degil, en azindan basit sistemler ile. Yuk dengelemesi yapacak bir makine lazim. Ee 2. makine olduktan sonra zaten sorun klamiyor, birisini download makiensi yaparsin, her ikisini farkli baglantilari kurmasi icin ayarlarsin olur biter.
arkadaslar bende biri kablolu 1024 diğeri ise kablosuuz alt katta hala oğlunun interneti var o fazla download yapmıor hatta hiç yapmıor ama ben downloada sonuna kadar yükleniorum şimdi sorum şu onun adslyi internette sörf için benimkini ise download için kullanabilirmiyim
Sen kendi bağlantını kapatık wireless ile internete girdiğinde ve download yaptığında bu senin kendi hattında kotana yansımayacaktır. Ve anladığım kadarıyla istediğin şey de bu zaten.
basit yöntemlerle dediğin şeyin olması bence imkansız.Aynı anda hattan eşit miktarda verim almak için bu işi yapacak bir programa ihtiyaç var.Öyle bir program da şimdiye kadar duymadım.
Sen ben downloada sonuna kadar yükleniyorum tarayıcıda gezecek bant genişliği kalmıyor demişsin.download yöneticileri veya Net Limiter programı ile 20 kblik tarayıcıda gezecek bir genişlik ayırabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 18 Temmuz 2008; 14:11:48 >
benim bağlantı sınırsız kota derdim değil ama internette sörf yapamaz oluyorum bunun için diorum ikinci makinem var :D aslında kurulu ama ben benim makineden istiorum kardeşime kurduğum eski makineden deil
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
yukarıdada başka bir arkadaşın belirttiği gibi bu işi çok kolay bi şekilde 2. bir bilgisayara ihtiyaç duymadan yapabilirsin proxy+ denen proxy yazılımı var kuruyosun makinaya programın kullanması gereken interface i ekliyosun.. sonra download'ların eklemiş olmadığın ethernet üzerinden besleniyor.. sen surf yapmak istediğin zaman ie nin proxy ayarlarına programa eklemiş olduğun interface yani 2.ethernet bacağı oluyor bu o bacaga ait proxy bilgilerini yazıyosun.. bu kadar.. bu işi yapman 10 dk nı almıyor.