Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
aynı anda iki internet kullanmak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> aynı anda iki internet kullanmak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_iLKeR88_

18 Temmuz 2008; 0:31:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bende biri kablolu 1024 diğeri ise kablosuuz alt katta hala oğlunun interneti var o fazla download yapmıor hatta hiç yapmıor ama ben downloada sonuna kadar yükleniorum şimdi sorum şu onun adslyi internette sörf için benimkini ise download için kullanabilirmiyim

alimakkaya

18 Temmuz 2008; 8:50:28 

Benim bildigim istedigin sey mumkun degil, en azindan basit sistemler ile. Yuk dengelemesi yapacak bir makine lazim. Ee 2. makine olduktan sonra zaten sorun klamiyor, birisini download makiensi yaparsin, her ikisini farkli baglantilari kurmasi icin ayarlarsin olur biter.
XMLB

18 Temmuz 2008; 9:10:28 

quote:

Orjinalden alıntı: _iLKeR88_

arkadaslar bende biri kablolu 1024 diğeri ise kablosuuz alt katta hala oğlunun interneti var o fazla download yapmıor hatta hiç yapmıor ama ben downloada sonuna kadar yükleniorum şimdi sorum şu onun adslyi internette sörf için benimkini ise download için kullanabilirmiyim

Sen kendi bağlantını kapatık wireless ile internete girdiğinde ve download yaptığında bu senin kendi hattında kotana yansımayacaktır. Ve anladığım kadarıyla istediğin şey de bu zaten.

Kumandan

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 11:21:39 

istediğin şey gayet basit, anlatılanlar kadar zor değil. tek yapman gereken aşağıdaki bilgisayara proxy kurmak

http://www.analogx.com/contents/download/network/proxy.htm

sonra indirme yöneticisi veya explorer 'a gerekli proxy ayarlarını yazmak

.
alimakkaya

18 Temmuz 2008; 11:38:50 

Proxy i nereye kuracak peki? 2. bir makineye ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 18 Temmuz 2008; 11:39:53 >
Kumandan

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:17:21 

aşağıdaki hala oğlunda pc yokmudur ?

.
alimakkaya

18 Temmuz 2008; 12:21:21 

24 saat acik midir acep o pc :)
Kumandan

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:23:11 

elbet açık kalmaz, orasınıda artık kendileri düşünecek ama daha kolay bir çözüm yolu varsa buyrun

.
spyae

18 Temmuz 2008; 14:06:41 

basit yöntemlerle dediğin şeyin olması bence imkansız.Aynı anda hattan eşit miktarda verim almak için bu işi yapacak bir programa ihtiyaç var.Öyle bir program da şimdiye kadar duymadım.

Sen ben downloada sonuna kadar yükleniyorum tarayıcıda gezecek bant genişliği kalmıyor demişsin.download yöneticileri veya Net Limiter programı ile 20 kblik tarayıcıda gezecek bir genişlik ayırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 18 Temmuz 2008; 14:11:48 >
_iLKeR88_

18 Temmuz 2008; 21:31:55 

benim bağlantı sınırsız kota derdim değil ama internette sörf yapamaz oluyorum bunun için diorum ikinci makinem var :D aslında kurulu ama ben benim makineden istiorum kardeşime kurduğum eski makineden deil

ThisisaNightmare

18 Temmuz 2008; 21:40:08 

load balancer alman gerekir, ben satıyorum.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Lostindreams

18 Temmuz 2008; 23:53:28 

yukarıdada başka bir arkadaşın belirttiği gibi bu işi çok kolay bi şekilde 2. bir bilgisayara ihtiyaç duymadan yapabilirsin
proxy+ denen proxy yazılımı var kuruyosun makinaya programın kullanması gereken interface i ekliyosun.. sonra download'ların eklemiş olmadığın ethernet üzerinden besleniyor.. sen surf yapmak istediğin zaman ie nin proxy ayarlarına programa eklemiş olduğun interface yani 2.ethernet bacağı oluyor bu o bacaga ait proxy bilgilerini yazıyosun.. bu kadar.. bu işi yapman 10 dk nı almıyor.

_iLKeR88_

21 Temmuz 2008; 0:08:52 

proxy+ o işe yaramıor dsotum

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> aynı anda iki internet kullanmak Sayfa: [1]
Buraya git: