Şimdi Ara

ŞOK...!!! (ülke tv de atatürk ün öz oğlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu anda canlı yayında...
    atatürk ün evinde büyüyen ve atatürk e tıbatıp benzeyen oğlu nun resmi gösteriliyor ve ....
    şu anda izleyebilirsiniz...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bfs

    Çok ilginç..Bilmiyordum..

    EskiYeni o yazının kaynağı nedir hocam?


    http://www.candundar.com.tr/index.php?Did=1632


    abdürrahim tuncak



    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/10/17/72628.asp

    Atatürk'ün manevi kızı, Türkiye'nin ve dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen bugünlerde çok üzüntülü. İlerlemiş yaşına rağmen melek yüzlü güzelliğinden ve olağanüstü zerafetinden hiçbir şey kaybetmemiş olan Gökçen, Ankara'daki evinde üç saat süreyle Hürriyet'e içini döktü: ‘‘O'na, O'nun aziz hatırasına böyle bir saygısızlığı nasıl yaparlar!’’ diyor.

    Türkiye'nin ve dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, biliyorsunuz, Atatürk'ün manevi kızı. İlerlemiş yaşına rağmen, bir Cumhuriyet Kızı olma özelliğinden ve zerafetinden hiçbir şey kaybetmeyen Gökçen, bugünlerde hayli üzüntülü. Atatürk'ün ‘‘aziz hatırasına’’ saygısızlık edildiğini düşünüyor.

    Anlattığına göre olay şu:

    Mustafa Kemal, I. Dünya Savaşı sırasında bir süre görev yaptığı Diyarbakır'dan anne ve babasını kaybetmiş bir çocuğu yanına alarak İstanbul'a getirir. Evinde yedirip içirir, büyütür. Almanya'ya tahsile göndererek okutur. Elektrik mühendisi olmasını sağlar, tahsil masraflarını cebinden ödeyerek... Daha sonra Tuncak soyadını alan Abdürrahim, birkaç ay önce 80 yaşında vefat eder. İşte şimdi bu Abdürrahim Bey'in kimi yakınları, bazı gazete ve dergilerle gazetecileri kullanarak, kendisinin Atatürk'e ‘‘nispeti’’ dolayısıyla (!) tek varisi olduğunu öne sürüyorlar. Daha da ileri giderek Atatürk'ün oğlu olduğunu ima ediyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.