Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: �İN MALI TELEFONUNUZUN İMEİ Sİ HANGİ ESKİ TELEFONA AİT BAKINIZ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Ã�İN MALI TELEFONUNUZUN İMEİ Sİ HANGİ ESKİ TELEFONA AİT BAKINIZ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Alageyik34

25 Temmuz 2008; 23:54:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

ben bunu soyledıgımde herkes yok oyle sey olmaz dedı ılk sınyalı alan acık kalır dıgerı kapanır falan
sahıt olmasak gozumuzle yazmayız ;) uygulama bu sekılde kopyalayanların yanında kopyalananda yanıyor...

Ben bilmiyordum :-) sonra zaten yönetmeliği okuyunca orda yazdığını görmüştüm
çok sakat bir sistem. ozaman imeileri internette kontrol etmeyelim, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim:-D

McOrco

26 Temmuz 2008; 13:53:00 

gerek yokkı oyle kontrolde falan kaptırmaya.
gittigidiyor telefonunun imesi gorunur sekılde resmını cekıp koymus ınsanlarla dolu...
kutularının uzerınde yazıyor sıfır telefonun kutusunun ustunden
telefoncu
kargocu
hatta dukkana gıren musterı bıle okuyup klonda kullanabılır :)
uygulama basarısız :)

ayıt

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 14:40:06 

benim normal cııktı n70 kullanıyodum o cıktı

ARIKAN

28 Temmuz 2008; 7:48:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ayıt

benim normal cııktı n70 kullanıyodum o cıktı

Demekki doğru bir site telefonları doğru verdiğine göre çin mallarının eski modellerin imei lerinini çakması olduğuda tesçillenmiş oldu.

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
McOrco

28 Temmuz 2008; 10:54:17 

+ benım konrol ettıgım 3 cın telefonun 6 ımeısının hıcbır eskı ve yenı telefona aıt olmayan uydurma numaralar olmasına ragmen bırılerının bunu ttk sıstemıne gırebıldıgıde tescıllenmış oldu... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Temmuz 2008; 10:53:22 >

Alageyik34

28 Temmuz 2008; 11:29:10 

GG'da satılan anycool z848 model "pilsiz" de çalışan (muhtemel dahili pili var) bir telefon gördüm, hadi bakayım dedim. Fotolardan birinde imei numarası açık açık yazıo işte yaptığım aratma :

quote:

Type Allocation Holder Nokia
Mobile Equipment Type Nokia 5110
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment

>|<

Possibly

Information on range assignment

Est. Date of Range Issuance Unavailable for this IMEI
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market United Kingdom
Legal Basis for Allocation EU TTE Directive

Aynı çakal başka bir anycool için 3g var yazmış, üstüne imeileri kayıt altındadır diyip fotoğrafında imeileri silmiş:-D

ssmuho

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Temmuz 2008; 11:31:48 

adamlara bak be.onun bunun ip siyle telefon yapıp satıyorlar.

Alageyik34

28 Temmuz 2008; 11:39:56 

Hhahaha bunu yazmadan geçemeyeceğim yeni gördüm, daha demin dediğim telefonun satışında yazılanlar:

quote:

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI ALIM YAPMADAN ÖNCE OKUYUNUZ
NOT: *Orjinal kutusu bulunmamaktadır. Tarafımızca kutulanıp gönderilecektir.
*Ürünler spot ürün olup 15 gün boyunca fabrika hatalarına karı değişim yapılmaktadır çizik, kırık vs... dışında.
*Teknik servisimiz vardır. İleriki tarihlerde üründe çıkabilecek problemlerde bizimle irtibat kurarak her türlü problem ücret karşılığında Teknik servisimizce giderilir.
*İmeileri TK dan kayıt altına alınmıştır.*Ürünlerin fotoğrafı orjinal tarafımızdan çekilmiş fotoğraflardır. Temsili fotoğraf kullanılmamıştır.
*Kesinlikle iade kabul edilmez. Ancak üründe problem varsa yenisiyle değiştirilir.*Ürünü almadan önce kafanıza takılan soru varsa bizimle irtibata geçin. Ürünü aldıktan sonra, yok ürünü beğenmedim, yok hoşuma gitmedi gibi sebeplerle bizimle irtabata geçmeyin çünkü elektronik ürün olduğu ve cep telefonu olduğu için ürün iade alınmaz.Ancak 15 gün içinde hertürlü çıkacak probleme karşı ürün yenisiyle birebir değişim yapılır.Tüm bunları okuduktan sonra alım yapınız.

bu da ibret-i alem olsun :

http://kijiji.ebayimg.com/i5/08/k/000/7a/cc/d98e_20.JPG?set_id=1C4000
adam bir yerde dürüst en azından temsili fotoğraf kullanmadık konusunda haklı, türksel ve avea hat var, çekimler türkiyede kendileri tarafından yapılmış:-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alageyik34 -- 28 Temmuz 2008; 11:39:16 >

McOrco

28 Temmuz 2008; 12:13:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Hhahaha bunu yazmadan geçemeyeceğim yeni gördüm, daha demin dediğim telefonun satışında yazılanlar:

quote:

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI ALIM YAPMADAN ÖNCE OKUYUNUZ
NOT: *Orjinal kutusu bulunmamaktadır. Tarafımızca kutulanıp gönderilecektir.
*Ürünler spot ürün olup 15 gün boyunca fabrika hatalarına karı değişim yapılmaktadır çizik, kırık vs... dışında.
*Teknik servisimiz vardır. İleriki tarihlerde üründe çıkabilecek problemlerde bizimle irtibat kurarak her türlü problem ücret karşılığında Teknik servisimizce giderilir.
*İmeileri TK dan kayıt altına alınmıştır.*Ürünlerin fotoğrafı orjinal tarafımızdan çekilmiş fotoğraflardır. Temsili fotoğraf kullanılmamıştır.
*Kesinlikle iade kabul edilmez. Ancak üründe problem varsa yenisiyle değiştirilir.*Ürünü almadan önce kafanıza takılan soru varsa bizimle irtibata geçin. Ürünü aldıktan sonra, yok ürünü beğenmedim, yok hoşuma gitmedi gibi sebeplerle bizimle irtabata geçmeyin çünkü elektronik ürün olduğu ve cep telefonu olduğu için ürün iade alınmaz.Ancak 15 gün içinde hertürlü çıkacak probleme karşı ürün yenisiyle birebir değişim yapılır.Tüm bunları okuduktan sonra alım yapınız.

bu da ibret-i alem olsun :

http://kijiji.ebayimg.com/i5/08/k/000/7a/cc/d98e_20.JPG?set_id=1C4000
adam bir yerde dürüst en azından temsili fotoğraf kullanmadık konusunda haklı, türksel ve avea hat var, çekimler türkiyede kendileri tarafından yapılmış:-D

sonra vay ben duymadim vay ben gormedim demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Temmuz 2008; 12:12:24 >

sailman33

28 Temmuz 2008; 16:23:24 

Amcam güzel pazarlama stratejisi seçmiş. İşine geliyosa stratejisi

33
ARIKAN

28 Temmuz 2008; 16:40:30 

İŞTE ARKADAŞLAR BEN KAÇ AYDIR BUNUN KAVGASINI VERİYORUM.....SAHTEKAR BUNLAR.....BİRDE MALI GÖNDERİYORUZ DEĞİP KARGOYA TAKILIYOR DİYE ...BEKLETİYORLARMIŞ.....SONRADA PEŞİNDEN KOŞ....PARAMI ALAYIM DİYE.....HEPSİNİN ADRESİNDEKİ TELEFONLAR CEP ..HİÇ BİRİNİN SABİT TELEFONU YOK...BU SATICILARIN BAZILARIDA BU FORUMDA İNSANLARI SÜREKLİ OLARAK G.G COM A YÖNELTİYORLAR...İŞTE BUNUN İÇİN ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN DİYE BANGIR BANGIR BAĞIRIYORUM. ZATEN ALDIĞIN ZAMAN G.G DA MALI ALMDAN ÖDEMEYİ SERBEST BIRAKMIYORSUN....AMA ONLAR ÖDEMEYİ SERBEST BIRAKTIĞIN AN KARGOYA VERİLİR DİYORLAR...KARGOYU KONTROL ETSEN BİLE PARANI VERMEMEK İÇİN CAMBAZLIK YAPIYORLAR....ARIKAN BUNLARI SÜREKLİ SÖYLEDİ....ALDIKDAN SONRA BU SİTEDE İMDAT ALDIM NE YAPACAĞIM SORULARINA ARTIK ÜZÜLMÜYORUM..............
BİZİM İNSANIMIZIN KAZANMA HIRSI İNSAN SAĞLIĞININ DA ÜZERİNDEDİR. HERKEZE SEVGİLER...D İ K K A T L İ O L U N B E Y L E R....

Alageyik34

28 Temmuz 2008; 17:40:23 

Bişi sorcam bu çinli telefon alanların imeileri doğru çıkan oldu mu? Ya gerçekten çok merak ediyorum. Yok piranha yok anycool vs tarzı yazıyor mu cidden?

inanki

28 Temmuz 2008; 20:40:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Bişi sorcam bu çinli telefon alanların imeileri doğru çıkan oldu mu? Ya gerçekten çok merak ediyorum. Yok piranha yok anycool vs tarzı yazıyor mu cidden?

Evet... Üzerinde N99i2 yazılı telefon.. Kontrol ettim imei aynı..
Alageyik34

28 Temmuz 2008; 20:43:57 

Hele şükür:-D

ufo

28 Temmuz 2008; 21:13:52 

Arkadaşlar öyle olur olmadık yere yazmayın

IMEI'leri toplamadığı ne malum?
ARIKAN

2 Ağustos 2008; 17:25:35 

ZATEN SENİN KULLANDIĞIN İMEİ LER ÇAKMA....ÇAKMANIN ÇAKMASI OLUSA BU DEEİĞİNDE OLUR.....

robotica

2 Ağustos 2008; 17:54:19