ben bunu soyledıgımde herkes yok oyle sey olmaz dedı ılk sınyalı alan acık kalır dıgerı kapanır falan sahıt olmasak gozumuzle yazmayız ;) uygulama bu sekılde kopyalayanların yanında kopyalananda yanıyor...
Ben bilmiyordum :-) sonra zaten yönetmeliği okuyunca orda yazdığını görmüştüm çok sakat bir sistem. ozaman imeileri internette kontrol etmeyelim, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim:-D
GG'da satılan anycool z848 model "pilsiz" de çalışan (muhtemel dahili pili var) bir telefon gördüm, hadi bakayım dedim. Fotolardan birinde imei numarası açık açık yazıo işte yaptığım aratma :
quote:
Type Allocation Holder Nokia Mobile Equipment Type Nokia 5110 GSM Implementation Phase 2/2+ IMEI Validity Assessment
>|<
Possibly
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Unavailable for this IMEI Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market United Kingdom Legal Basis for Allocation EU TTE Directive
Aynı çakal başka bir anycool için 3g var yazmış, üstüne imeileri kayıt altındadır diyip fotoğrafında imeileri silmiş:-D
Hhahaha bunu yazmadan geçemeyeceğim yeni gördüm, daha demin dediğim telefonun satışında yazılanlar:
quote:
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI ALIM YAPMADAN ÖNCE OKUYUNUZ NOT: *Orjinal kutusu bulunmamaktadır. Tarafımızca kutulanıp gönderilecektir. *Ürünler spot ürün olup 15 gün boyunca fabrika hatalarına karı değişim yapılmaktadır çizik, kırık vs... dışında. *Teknik servisimiz vardır. İleriki tarihlerde üründe çıkabilecek problemlerde bizimle irtibat kurarak her türlü problem ücret karşılığında Teknik servisimizce giderilir. *İmeileri TK dan kayıt altına alınmıştır.*Ürünlerin fotoğrafı orjinal tarafımızdan çekilmiş fotoğraflardır. Temsili fotoğraf kullanılmamıştır. *Kesinlikle iade kabul edilmez. Ancak üründe problem varsa yenisiyle değiştirilir.*Ürünü almadan önce kafanıza takılan soru varsa bizimle irtibata geçin. Ürünü aldıktan sonra, yok ürünü beğenmedim, yok hoşuma gitmedi gibi sebeplerle bizimle irtabata geçmeyin çünkü elektronik ürün olduğu ve cep telefonu olduğu için ürün iade alınmaz.Ancak 15 gün içinde hertürlü çıkacak probleme karşı ürün yenisiyle birebir değişim yapılır.Tüm bunları okuduktan sonra alım yapınız.
Hhahaha bunu yazmadan geçemeyeceğim yeni gördüm, daha demin dediğim telefonun satışında yazılanlar:
quote:
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI ALIM YAPMADAN ÖNCE OKUYUNUZ NOT: *Orjinal kutusu bulunmamaktadır. Tarafımızca kutulanıp gönderilecektir. *Ürünler spot ürün olup 15 gün boyunca fabrika hatalarına karı değişim yapılmaktadır çizik, kırık vs... dışında. *Teknik servisimiz vardır. İleriki tarihlerde üründe çıkabilecek problemlerde bizimle irtibat kurarak her türlü problem ücret karşılığında Teknik servisimizce giderilir. *İmeileri TK dan kayıt altına alınmıştır.*Ürünlerin fotoğrafı orjinal tarafımızdan çekilmiş fotoğraflardır. Temsili fotoğraf kullanılmamıştır. *Kesinlikle iade kabul edilmez. Ancak üründe problem varsa yenisiyle değiştirilir.*Ürünü almadan önce kafanıza takılan soru varsa bizimle irtibata geçin. Ürünü aldıktan sonra, yok ürünü beğenmedim, yok hoşuma gitmedi gibi sebeplerle bizimle irtabata geçmeyin çünkü elektronik ürün olduğu ve cep telefonu olduğu için ürün iade alınmaz.Ancak 15 gün içinde hertürlü çıkacak probleme karşı ürün yenisiyle birebir değişim yapılır.Tüm bunları okuduktan sonra alım yapınız.
İŞTE ARKADAŞLAR BEN KAÇ AYDIR BUNUN KAVGASINI VERİYORUM.....SAHTEKAR BUNLAR.....BİRDE MALI GÖNDERİYORUZ DEĞİP KARGOYA TAKILIYOR DİYE ...BEKLETİYORLARMIŞ.....SONRADA PEŞİNDEN KOŞ....PARAMI ALAYIM DİYE.....HEPSİNİN ADRESİNDEKİ TELEFONLAR CEP ..HİÇ BİRİNİN SABİT TELEFONU YOK...BU SATICILARIN BAZILARIDA BU FORUMDA İNSANLARI SÜREKLİ OLARAK G.G COM A YÖNELTİYORLAR...İŞTE BUNUN İÇİN ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN DİYE BANGIR BANGIR BAĞIRIYORUM. ZATEN ALDIĞIN ZAMAN G.G DA MALI ALMDAN ÖDEMEYİ SERBEST BIRAKMIYORSUN....AMA ONLAR ÖDEMEYİ SERBEST BIRAKTIĞIN AN KARGOYA VERİLİR DİYORLAR...KARGOYU KONTROL ETSEN BİLE PARANI VERMEMEK İÇİN CAMBAZLIK YAPIYORLAR....ARIKAN BUNLARI SÜREKLİ SÖYLEDİ....ALDIKDAN SONRA BU SİTEDE İMDAT ALDIM NE YAPACAĞIM SORULARINA ARTIK ÜZÜLMÜYORUM.............. BİZİM İNSANIMIZIN KAZANMA HIRSI İNSAN SAĞLIĞININ DA ÜZERİNDEDİR. HERKEZE SEVGİLER...D İ K K A T L İ O L U N B E Y L E R....
Bişi sorcam bu çinli telefon alanların imeileri doğru çıkan oldu mu? Ya gerçekten çok merak ediyorum. Yok piranha yok anycool vs tarzı yazıyor mu cidden?
Bişi sorcam bu çinli telefon alanların imeileri doğru çıkan oldu mu? Ya gerçekten çok merak ediyorum. Yok piranha yok anycool vs tarzı yazıyor mu cidden?
Evet... Üzerinde N99i2 yazılı telefon.. Kontrol ettim imei aynı..