Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HIS 4870 İlk İzlenimlerim.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: HIS 4870 İlk İzlenimlerim. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tuğer

21 Temmuz 2008; 0:10:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Güç kaynağı yetersizliği, elbet kendini başarım düşüklüğü olarak gösterebilir.

@SavageWarrior hocam, daha önce sormuşumdur ama, o denemede sisteminiz neydi? Disk sayısıyla beraber söylerseniz.
brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 1:23:20 

Rahat çalışması için daha iyi bir psu almam gerekli galiba.1900gtyi satarsam almaya çalışırım bişeyler.

Bozok yaylasının yiğit evladı...
''Cansız yatan iki teröristi gördüm. Baktım, baktım ama bir şey göremedim''
!Pan!

21 Temmuz 2008; 11:07:40 

psu nu deiştirme bence bende 600 watt ocz var ve aynı sorunu yaşıyorum neden olduğunu anlamadım ama grid ekran kartını alıp ilk kurduğum oyunlardandı çok güzel bi şekilde oynuyodum 3-4 gün önce bişiler oldu belli bölgelerde dönüşlerde fps bi anda çok fena düşüyor. aynı şekilde call of duty de daha önce oynadığı bi yeri tekrar oynarken fps nin 5 lere düştüğünü gördüm. bu problem bende sonradan oldu o yüzden spyware tarzı bi problem olduğunu düşünmüştüm ama ısınma da olabilir gibi geliyor tam emin değilim ya da sonradan yaptığım işlemci overclocku ile 600 watt yetmemeye başladı anlayamadım

ddelphi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 11:59:34 

kolay gelsin

http://www.hakediyorum.com/
KulüPRenaulT

AMD GERİ DÖNECEK(AMA NE ZAMAN)
!Pan!

21 Temmuz 2008; 12:25:18 

az önce bütün overclock u geri aldım herşeyi default ayarlarına getirdim olmadı sonra 8.7 betayı kudum denemek için yavaşlama sorunu aynen devam ediyor bi türlü anlayamadım ama overclocku geri alarak psu yetersizliğinden olamayacağını anlamış oldum o yüzden psu almana gerek yok şimdilik brk_066 ama kafayı yiğeceğim yardım lütfen

brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 12:58:55 

quote:

Orjinalden alıntı: !Pan!

az önce bütün overclock u geri aldım herşeyi default ayarlarına getirdim olmadı sonra 8.7 betayı kudum denemek için yavaşlama sorunu aynen devam ediyor bi türlü anlayamadım ama overclocku geri alarak psu yetersizliğinden olamayacağını anlamış oldum o yüzden psu almana gerek yok şimdilik brk_066 ama kafayı yiğeceğim yardım lütfen

geçmiş olsun kardeşim.aynı şeyleri bende denemiştim oc yüzünden olacağını düşünmüştüm default ayarlara aldım aynısına devam etti.
dx9 oyunlar yağ gibi.neyse büyük ihtimal sürücü problemidir artık başka diyeceğimiz birşey yok hocam en iyisi beklemek.

!Pan!

21 Temmuz 2008; 13:14:13 

sürücü problemi olduğunu pek sanmıyorum açıkçası çünkü bende daha önce bu sprun yoktu ve de a önce diğer kullanıcıların grid fps testlerine baktım değerler gayet iyi özellikle minimum fpslere dikkat ettim onlarda iyi durumda...
bana ısınma problemi olabilir gibi geliyor ben default kullanıyorum fanı siz nasıl kullanıyorsunuz?

brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 13:31:00 

Hocam ısı problemi yok bende.yüzde 40a ayarladım fanı ve en iyisi böyle fan sesi duyuluyor ama en sessiz böyle oyunlardada 75dereceyi falan geçmiyor böyle.

!Pan!

21 Temmuz 2008; 13:58:30 

evet bende az önce %60 a aldım sesten durulmuyor ama test etmek için yaptım malesef aynı yavaşlama devam

brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 14:46:25 

quote:

Orjinalden alıntı: !Pan!

evet bende az önce %60 a aldım sesten durulmuyor ama test etmek için yaptım malesef aynı yavaşlama devam

hocam şunu keşfettim.yüksek çözünürlükte yapıyor bu takılmayı daha doğrusu wide screen çözünürlükte yapıyor sanki.
daha yeni crysis oynadım 1280-1024 very high ve 16xaf açtım ccc'den.takılmalar daha azdı gayet oynanılabilirdi.sonra 1440-990a aldım ve fareyi her çevirdiğimde takılmayla karşılaştım.fpsde sorun yok gözüküyor ama fareyi çevirdiğimde sanki birşeyin yüklenmesini bekliyormuş gibi.
4:3 çözünürlüklerde dene bi hocam.

!Pan!

21 Temmuz 2008; 18:01:58 

yani fps düşmüyormuş gibi mi görünüyor?
o zaman bu etrafta yapılan benchlerde de olmasına rağmen fps değerini değiştirmediğinden farkedilmiyor olabilir

brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 22:02:59 

Pc'yi kapatıp dışarı çıkmıştım.geldiğimde ise pcyi açtığımda görüntü gelmiyordu.Eski kartımı taktım tak diye geldi görüntü.Kontrol ettim kabloları falan eksik yok.Neyse güç giriş kablolarını çıkarttım hiç değilse uyarı verir diye o da yok yani hiç görüntü vermiyor.Durup dururken ne oldu anlamış değilim.

brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 22:08:40 

ati winflash falan kullanarak oclu bir bios atmıştım ama memnun olmayınca tekrar orjinal biosumu problem olmadan yüklemiştim.yinede ondan olmuş olabilir mi?

aQua~MaDooR`

21 Temmuz 2008; 22:10:35 

Hayırlı olsun kart. Biraz daha oyun inceleme koyarsan iyi olur

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
kelesh463

21 Temmuz 2008; 22:26:04 

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Pc'yi kapatıp dışarı çıkmıştım.geldiğimde ise pcyi açtığımda görüntü gelmiyordu.Eski kartımı taktım tak diye geldi görüntü.Kontrol ettim kabloları falan eksik yok.Neyse güç giriş kablolarını çıkarttım hiç değilse uyarı verir diye o da yok yani hiç görüntü vermiyor.Durup dururken ne oldu anlamış değilim.

Nedeni nedir bilmiyorum hocam ama geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sorununuz giderilir...:(

Asus Rampage Formula//QX6850@3.825 ghz (9*425)//Zotac GTX260 (675/1455/2300)
OCZ Vista Premium 2*2gb@850mhz (5-5-5-15)//Seagate Barracuda 250gb 7200//External Maxtor 750 gb//Zalman 9700NT
Supreme FX II//Logitech Z5500//LG-GGW-H20L Blu-RayBD-R HDDVD//Razer Copperhead
Thermaltake Tsunami Dream//High Power 1000 watt//Samsung FullHD T240
ONURcan L23

21 Temmuz 2008; 22:30:03 

quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

Nedeni nedir bilmiyorum hocam ama geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sorununuz giderilir...:(

Olabiliyor böyle bazen kısa zaman içerisinde çözümü bulursun inşallah

Dj Onur Remixes Hören
O Bir Efsane SE K750i
brk_066

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 22:32:01 

quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

ne yaptıysa bu atiwinflash yaptı galiba.oclu biosu flashladı sonradan orjinalini tekrar attım o arada kesin problem oldu.bide garanti dışı olursa ayvayı yedim işte.
bi şekilde tekrar flashlamam mümkün değil mi bu kartı?

lastingmoon

21 Temmuz 2008; 22:34:21