psu nu deiştirme bence bende 600 watt ocz var ve aynı sorunu yaşıyorum neden olduğunu anlamadım ama grid ekran kartını alıp ilk kurduğum oyunlardandı çok güzel bi şekilde oynuyodum 3-4 gün önce bişiler oldu belli bölgelerde dönüşlerde fps bi anda çok fena düşüyor. aynı şekilde call of duty de daha önce oynadığı bi yeri tekrar oynarken fps nin 5 lere düştüğünü gördüm. bu problem bende sonradan oldu o yüzden spyware tarzı bi problem olduğunu düşünmüştüm ama ısınma da olabilir gibi geliyor tam emin değilim ya da sonradan yaptığım işlemci overclocku ile 600 watt yetmemeye başladı anlayamadım
az önce bütün overclock u geri aldım herşeyi default ayarlarına getirdim olmadı sonra 8.7 betayı kudum denemek için yavaşlama sorunu aynen devam ediyor bi türlü anlayamadım ama overclocku geri alarak psu yetersizliğinden olamayacağını anlamış oldum o yüzden psu almana gerek yok şimdilik brk_066 ama kafayı yiğeceğim yardım lütfen
az önce bütün overclock u geri aldım herşeyi default ayarlarına getirdim olmadı sonra 8.7 betayı kudum denemek için yavaşlama sorunu aynen devam ediyor bi türlü anlayamadım ama overclocku geri alarak psu yetersizliğinden olamayacağını anlamış oldum o yüzden psu almana gerek yok şimdilik brk_066 ama kafayı yiğeceğim yardım lütfen
geçmiş olsun kardeşim.aynı şeyleri bende denemiştim oc yüzünden olacağını düşünmüştüm default ayarlara aldım aynısına devam etti. dx9 oyunlar yağ gibi.neyse büyük ihtimal sürücü problemidir artık başka diyeceğimiz birşey yok hocam en iyisi beklemek.
sürücü problemi olduğunu pek sanmıyorum açıkçası çünkü bende daha önce bu sprun yoktu ve de a önce diğer kullanıcıların grid fps testlerine baktım değerler gayet iyi özellikle minimum fpslere dikkat ettim onlarda iyi durumda... bana ısınma problemi olabilir gibi geliyor ben default kullanıyorum fanı siz nasıl kullanıyorsunuz?
Hocam ısı problemi yok bende.yüzde 40a ayarladım fanı ve en iyisi böyle fan sesi duyuluyor ama en sessiz böyle oyunlardada 75dereceyi falan geçmiyor böyle.
hocam şunu keşfettim.yüksek çözünürlükte yapıyor bu takılmayı daha doğrusu wide screen çözünürlükte yapıyor sanki. daha yeni crysis oynadım 1280-1024 very high ve 16xaf açtım ccc'den.takılmalar daha azdı gayet oynanılabilirdi.sonra 1440-990a aldım ve fareyi her çevirdiğimde takılmayla karşılaştım.fpsde sorun yok gözüküyor ama fareyi çevirdiğimde sanki birşeyin yüklenmesini bekliyormuş gibi. 4:3 çözünürlüklerde dene bi hocam.
Pc'yi kapatıp dışarı çıkmıştım.geldiğimde ise pcyi açtığımda görüntü gelmiyordu.Eski kartımı taktım tak diye geldi görüntü.Kontrol ettim kabloları falan eksik yok.Neyse güç giriş kablolarını çıkarttım hiç değilse uyarı verir diye o da yok yani hiç görüntü vermiyor.Durup dururken ne oldu anlamış değilim.
Bozok yaylasının yiğit evladı... ''Cansız yatan iki teröristi gördüm. Baktım, baktım ama bir şey göremedim''
Pc'yi kapatıp dışarı çıkmıştım.geldiğimde ise pcyi açtığımda görüntü gelmiyordu.Eski kartımı taktım tak diye geldi görüntü.Kontrol ettim kabloları falan eksik yok.Neyse güç giriş kablolarını çıkarttım hiç değilse uyarı verir diye o da yok yani hiç görüntü vermiyor.Durup dururken ne oldu anlamış değilim.
Nedeni nedir bilmiyorum hocam ama geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sorununuz giderilir...:(
Asus Rampage Formula//QX6850@3.825 ghz (9*425)//Zotac GTX260 (675/1455/2300) OCZ Vista Premium 2*2gb@850mhz (5-5-5-15)//Seagate Barracuda 250gb 7200//External Maxtor 750 gb//Zalman 9700NT Supreme FX II//Logitech Z5500//LG-GGW-H20L Blu-RayBD-R HDDVD//Razer Copperhead Thermaltake Tsunami Dream//High Power 1000 watt//Samsung FullHD T240
Nedeni nedir bilmiyorum hocam ama geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sorununuz giderilir...:(
Olabiliyor böyle bazen kısa zaman içerisinde çözümü bulursun inşallah
ne yaptıysa bu atiwinflash yaptı galiba.oclu biosu flashladı sonradan orjinalini tekrar attım o arada kesin problem oldu.bide garanti dışı olursa ayvayı yedim işte. bi şekilde tekrar flashlamam mümkün değil mi bu kartı?