bende bu hafta kullandım, çok başarılı bir telefon. VGA kamerasıda güzeldi mms gönderirken, fiyatı 200ytl civarı.
Renkler : Metalik Gri, Füme Boyutlar : 98 x 46,9 x 16,9 mm Ağırlık : 81 gr Ekran : TFT / 128x160 piksel / 65.536 renk
Tri-Band (GSM 900-1800-1900 MHz) Java Java MIDP 2.0 Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
Yazıcı Bağlantısı (Pictbridge) Dosya Yöneticisi Uçak Modu (Şebeke sinyali kapalıyken diğer özellikleri kullanabilme)
Bluetooth™ teknolojisi USB ile Bilgisayar Bağlantısı GPRS Class 10 WAP 2.0 A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik) 18 MB Dinamik Hafıza MicroSD™ Artırılabilir Hafıza 1000 Kişi (5 Detay) Kapasiteli Telefon Defteri 200 SMS Kapasiteli Mesaj Kutusu
Eller Serbest (Speakerphone) Görüşme Sesi Kayıt Ortam Sesi Kayıt Stereo FM Radyo Polifonik 40 Zil Sesleri Ses Formatları: MIDI, MP3, AAC, AAC+, SMAF, AMR, WMA, RA, iMelody
VGA Kamera 640x480 Pixel Çözünürlük 10x Dijital Zoom Efektler: Siyah Beyaz, Sepya, Yeşil, Su, Negatif Kalite Seçimleri: çok yüksek / yüksek /normal / temel 10 Dakika Sesli Video Kaydedici (MPEG4 / H.263) Video Oynatıcı (MPEG4 / H.263) Hafıza Kartına Direk Kayıt Opsiyonu Yüklü Oyunlar (Yüklenebilir) Kısayol Bluetooth ve Müzik Çalar Tuşları
SMS (Akıllı T9 Desteği ile) EMS MMS Video Mesaj
Ajanda Takvim İş listesi Saat Dünya zamanı Alarm Kur çevirici Hesap makinası Not defteri Kronometre Geri Sayım
Titreşimli Uyarı CLIP-CLIR Arayan kişiye özel resim gösterme Gelen Arama ve Mesajları Engelleme Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi Çağrı zamanı / çağrı ücreti Kullanıcı grupları oluşturma
Kutu İçeriği Kullanım Kılavuzu Standart Pil Şarj Cihazı Kulaklıklı Mikrofon
demek ondan açtığım konuya kimse yorum yapmadı m 620 kullanan olmadığı için bende bu modeli almay düşünüyordum konu açmıştım acaba neden kimse yorumlarını paylaşmıyo die düşünmeye başlamıştım..
e250 al daha ii bence hem de bundan daha ince e250 bu kalın..
e250 çok dandik telefon hoca.. ekrandaki pikselleri sayıyor insan o derece ve son derece hatalı üretimler var ve telefon çok kalitesiz.. yaklaşık 9 ay kullandım kendiliğinden bozuldu granti kapsamı dışında dedi hepsiburada. hala hb ve servis ile cebelleşiyorum.