arkadaşlar merhabalar.iphone almaya karar vermiştim ama gerek fiyatından gerekse kırılmasını beklemek bir de birkaç eksik yönü yüzünden iphone almaktan vazgeçtim.telefon olarak n76 almaya karar verdim.ama ipod konusunda takıldım.acaba ipod nano mu alsam touch mu alsam karar veremedim.ipod touch bir mp3 çalar için bana göre çok büyük.ipod yetecek gibime geliyor ama ipod toucha da çok yabancıyım.sizce doğru yapıyor muyum?cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
düzeltme:ipodu amerikadan alıcam ağustos ayında türkiyeden almıycam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaFenerl1 -- 17 Temmuz 2008; 21:36:54 >
iPod Touch mp3 çalar değil arkadaşım. Telefon dışında herşey.
İki alet taşırım sorun olmaz ayrıca iyide bir telefon alırım diyorsan Touch al. Ama çok kalabalık olmasın diyorsan iPhone al. Ben Touch aldım, işyerinde müşteriler gidince canımın istediği herşeyi yapıyorum Touchla. ( Herşeyi! değil ama. )
İki alet taşırım sorun olmaz ayrıca iyide bir telefon alırım diyorsan Touch al. Ama çok kalabalık olmasın diyorsan iPhone al. Ben Touch aldım, işyerinde müşteriler gidince canımın istediği herşeyi yapıyorum Touchla. ( Herşeyi! değil ama. )
teşekkür ederim cevabın için.ya ben iphone çok istiyordum ama daha tam oturmadığını düşünüyorum.touch tam olarak nasıl bir alet.yani özelliklerini intenretten okuyorum ama kullanan birinin izlenimleri daha önemli benim için?