Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hd3650 openGL Problemi!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> hd3650 openGL Problemi! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metinardicli

17 Temmuz 2008; 21:21:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar; benim asus x57SA model laptobumda hd3650 1gb DDR2 ramli ekrn karti var; hdd ise vista ve xp_sp3 ayri olarak bulunmakta; ancak counterstrike v1,6 v28 i vistada OpenGL destegi ile oynarken XP de ise sadece Direct3D modunda oynayabiliyorum; Xp de bulunan Crysis, Race driver GRID vs.... oyunlarda problem yasamazken; nedense CS de problem oluyor; dedigim gibi ayni CSyi vistada opengl ile oynarken xpde oynanamiyor! Acaba ATI nin CS icin bir yamasimi var ben bilmiyorum; cünkü ekran karti icin vistaya da xp yede Catalyst8.6 driverlarini kurdum; xp de directx 9.0c var vistada ise 10.1 var... Ne yapilabilir? Sorun driverdan olsa diyorum; vistada nicin calisiyor sonucta ayni driver, sorun direytx de olamaz tam 3 kez kaldirip tekrardan kurudm; ki dxdiag komutu ile diognastic toolsa girince hicbir sorun yok diyor? YARDIM.

FaTaL1Ty_Salih

17 Temmuz 2008; 22:26:40 

quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Merhabalar; benim asus x57SA model laptobumda hd3650 1gb DDR2 ramli ekrn karti var; hdd ise vista ve xp_sp3 ayri olarak bulunmakta; ancak counterstrike v1,6 v28 i vistada OpenGL destegi ile oynarken XP de ise sadece Direct3D modunda oynayabiliyorum; Xp de bulunan Crysis, Race driver GRID vs.... oyunlarda problem yasamazken; nedense CS de problem oluyor; dedigim gibi ayni CSyi vistada opengl ile oynarken xpde oynanamiyor! Acaba ATI nin CS icin bir yamasimi var ben bilmiyorum; cünkü ekran karti icin vistaya da xp yede Catalyst8.6 driverlarini kurdum; xp de directx 9.0c var vistada ise 10.1 var... Ne yapilabilir? Sorun driverdan olsa diyorum; vistada nicin calisiyor sonucta ayni driver, sorun direytx de olamaz tam 3 kez kaldirip tekrardan kurudm; ki dxdiag komutu ile diognastic toolsa girince hicbir sorun yok diyor? YARDIM.

Dostum C-S 1.6 için V23 Patch'i dene en iisi V23 dür aynı sorunla bende karşılaştım yannız benim ekran kartı FX 5200 "NOT SUPPORTED VIDEO MOD" hatası veriyordu hem "Software"de hem "D3D"dede hemde "OpenGL" patchten de kaynaklanıor bence V23 kur birde DirectX Haziran 2008 Güncellemesinide yükle

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=822640AB-0983-4C41-9C70-632F6F42C557&displaylang=en

metinardicli

18 Temmuz 2008; 17:35:12 

v23 mü? v28 varken nasil v23 e dönecegim neyse bir daha bastan indirecegim galiba... tesekkürler bunu deneyecegim

__OsKi__

24 Temmuz 2008; 19:16:23 

kasma o kadar ya vistada oyna

semihmurat

24 Temmuz 2008; 21:33:03 

crysis ayarın low veya medium herhalde yoksa laptopta hakgetire nasıl dandik bir optimizasyonu varsa deep blue ye bağla o bile çözemez

KulüPRenaulT
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> hd3650 openGL Problemi! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI P35 Platinum video
Bu videomuzda MSIın p35 yongasetini kullanan anakartını inceliyoruz.
Gigabyte 965P-DS3 video inceleme
Fiyat / Performans orani yuksek bir anakart mi ariyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar