arkadaşlar v200 kullanıyordum kaybettim. yeni bi alet almak icab etti. v200 den memnun kaldığım için tekrar creative ürünlerine baktım. aradığım ürün aynı zamanda flash bellek olarakta kullanacağım için kablosuz usb'ye tak çıkar olmalı
bu iki ürün gözüme çarptı. t100'de ekran yok ve pil bütünleşik v100'de de radyo yok
bunlar bi kenara v100 çok daha eski bi ürün. t100 çok dada yeni bu yüzden ses kalitesi ve hız olarak daha iyi olabileceğini düşünüyorum
ikisininde birbirine göre eksi ve artı yönleri var. kullanmış ve bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirlerse çok sevinirim
T100 ekransız olması çok kötü ve pilin ömrü bitse bulması sorun olur.. v100 daha eski teknoloji ama daha kaliteli.. ekranlı ve AAA kalem pille çalışması çok avantajlı.. Ama çok daha kaliteli A sınıfı bir mp3 player almak istersen iriver t60 almanı öneririm.. Ben de eskiden creative muvo tx-fm 1gb kullanıyordum.. Şimdi t60 kullanıyorum..Arada muazzam ses kalite farkı var.. tabi bir de sennheiser mx veya cx serisi kulaklık kullanman şart..