Arkadaşlar Biliyorum Olmaz ama Hani Bellki Olur Diye Soruyorum
0533'lü Faturalı Hattım Var 15+ Senelik Köntürlüye Geçmek istiyorum Malum Faturalılara Kampanyalar Bitiyor Gibi Acaba Köntürlüye Geçsem ve 0533 262 xx xx Gib Kullanabilirmiyim?
malesef yapılmıyor arkadaşlar... bende aynı durumu 532 li hattım için düşündüm ama olmadı... tam tersi olursa (535-536 dan numara aynı olacak şekilde ) faturalı hatta geçilebiliyor..
Olmuyormus ama telefon numaranın sadece 0533 olan yerini değiştirerek geri kalanını yine aynı olan bir hat arayabilirsin,müşteri hizmetlerine bir danıs.
12-13 yıl olma ihtimali de yok, en fazla 10 diyelim şuna zira ben 99 da aldım 533 234 .. .. hattımı, benden 2 ay önce babama 532 li aldık yani tam geçiş dönemiydi 1999sonları 2000yılı başları
ayrıca keşke böyle bir durum olsa 1 saniye düşünmeden kontörlü yapıcam hattımı, ne saçma iştir bu anlamadım tüm kampanyalar hep kontörlü hatlara, faturalı nasıl olsa düzenli ödeme yapıyor bari hazırkartlara kontör yükleme zorunluluğu olan kampanyalar yapalım ki onlar da düzenli ödeme yapsın zihniyetindeler sanırım
12-13 yıl olma ihtimali de yok, en fazla 10 diyelim şuna zira ben 99 da aldım 533 234 .. .. hattımı, benden 2 ay önce babama 532 li aldık yani tam geçiş dönemiydi 1999sonları 2000yılı başları
ayrıca keşke böyle bir durum olsa 1 saniye düşünmeden kontörlü yapıcam hattımı, ne saçma iştir bu anlamadım tüm kampanyalar hep kontörlü hatlara, faturalı nasıl olsa düzenli ödeme yapıyor bari hazırkartlara kontör yükleme zorunluluğu olan kampanyalar yapalım ki onlar da düzenli ödeme yapsın zihniyetindeler sanırım
Evet,faturalı hatlara daha çok ayrıcalık tanınması gerekiyor bencede,hele ki böyle 8-10 yıllık müşterilere.
bu aralar turkcell yetkilileri burayı okuyor sanki... faturalı hatlarada kampanya istiyoruz diye başlık açın turkcell onuda yapsın :)