Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CORSAIR TX750W

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> CORSAIR TX750W Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mcroll

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 20:24:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

corsair in 750wattlık güç kaynağı : http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=4643
arkadaşlar corsair marka ramler kaliteli fakat psu yu ilk defa görüyorum, bu ürünü kullanan veya hakkında bilgi verebilecek olan varmı, eğer kaliteli bir ürünse almayı düşünüyorum...

intel q6600@3.6 ghz (1.45v) cooled by akasa ak-965 / asus p5q pro / adata vitesta extreme edition 2x2gb@1066 mhz (5*5*5*15) / sapphire hd4850 toxic / cm rc-690 / corsair tx750w psu
yenerbalcı

17 Temmuz 2008; 22:03:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mcroll

corsair in 750wattlık güç kaynağı : http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=4643
arkadaşlar corsair marka ramler kaliteli fakat psu yu ilk defa görüyorum, bu ürünü kullanan veya hakkında bilgi verebilecek olan varmı, eğer kaliteli bir ürünse almayı düşünüyorum...

TC o psu satılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 17 Temmuz 2008; 22:03:40 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
@forever

18 Temmuz 2008; 17:05:30 

Bu Model Nasıl Acaba ? Bilgisi Olan Var Mı ?

Mavi' de Kampanyası Var...

Chorme86

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 18:06:37 

İlk defa gordum bu PSU'yu...
221.49 YTL bu fiyata baska markalarda var daha yaygın kullanılan onları tercih edebilirsin...

AMD 6000+ | Asus M2N SLI-Deluxe 570 | Kıngston 667Mhz 1GBx2 | ZOTAC 8800GT 512MB AMP edition | WD 320Gb SataII | Creative Sound Blaster 5.1 | Cooler Master Centurion | Philips 5.1 | Logitech G15&G25 |
desert_18

20 Temmuz 2008; 0:39:43 

mavide bu hafta sonu kampanyası var suan tt touchpower750watt ile aynı değerleri verdiğini söyledi satıştaki eleman.kablosu modüler değil ama toplu şekilde indirimli fiyatına bakarsak parasının hakkını verir sanırım

ıntel q6600 gıgabyte ds-4 2*1gb 800mhz 250 gb hdd 16mb cace msı 8600gt ttake tusunamı 600wat psu
adigehalil

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 1:09:13 

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

http://www.hardwaresecrets.com/article/505

linkte detaylı bir incelemesi var. bende almayı düşünüyorum. ama aklımı karıştıran bir nokta var. 12v1 ve 12v2 hattında yüksek yüklerde rakiplerine göre fazlaca "noise" oluştuğu yazılmış. yine ekleyerek ATX max standartının altında olduğunun belirtilmesine karşın bu sebebten ötürü altın değilde gümüş ödül vermişler. bu gürültü olayı nedir? neyi etkiler? biri açıklayabilir mi?

şöyle birşey yazmıştım "psu tavsiyeleri" başlığına ama cevap gelmedi. biraz araştırdım; anladığım kadarıyla pek sorun oluşturacak bir olumsuzluk değil. biraz önce siparişi verdim...

____________Çeçenistanda_Rus_TerörÜ _____________
_______________İnsan Hak ve Hürriyetlerİ_______________
_________KöyüM__________________GençsivillerrahatsıZ_________
_______FotoğraflarıM___________________Adigehalil.blogcu.coM_______
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> CORSAIR TX750W Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Rota Ithalat Standı
Forex marka araç içi MP3 çalarlar ve TVBoxlar
Plato bilgisayar röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç