Şimdi Ara

Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!

Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!

ayrıca operada imageshack.us resim yüklemeside yapılamıyor
    bu mesajı operada yazıyorum anacak resimleri upload ederken firefox kullanmak zorunda kaldım

opera v.9.51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 17 Temmuz 2008; 19:40:58 >

• bakınız Yine Hızlı Cevap butonuna bastığımda bu konunun başlığıda bozuldu.

örnek olması bakımından kopyaladım ama cevabı yazarken CEVAPLA butonu ile yazdım (başlık bozulmasın)

Cevap: Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!

lütfen mesajı DH. adminlerine iletiniz web masterların bu konuya elty atmasında yarar var yoksa bütün konu başlıkları okunamaz duruma gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 17 Temmuz 2008; 19:44:52 >
  • Firefox kullanıyorum,aynı olay bende de meydana geliyor.Yanlız ben hızlı cevap değil de cevapla butonuna bastığım zaman konu başlığının karakterlerinde bozulma oluyor.Ama bütün konularda olmuyor ki bu çok ilginç.Bu konunun da başlığında Türkçe karakter olmasına rağmen bozulma olmadı ama bazı konuların başlıklarında bozulma oluyor nedense...

Not:İnternet Explorer'da denedim,orda da aynı problemler meydana geldi.Sanırım sorun DH'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrotime -- 17 Temmuz 2008; 20:54:44 >
  • Yöneticler bu konu üzerinde çalıştıklarını söylediler...
    Umarım kısa sürede düzelir.
  • Evet hızlı cevap düğmesi sorunlu. yalnız imageshack sitesinde sorun yaşamadım. az önce yine denedim.sorunsuz.
  • bende firefox kullanırken o başlık gelmiyordu.. bence son tarayıcılar hız savaşına girerlerken biryerlere tosladılar...
  • bozulsa ne olur ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Let Down

Evet hızlı cevap düğmesi sorunlu. yalnız imageshack sitesinde sorun yaşamadım. az önce yine denedim.sorunsuz.

evet ben de devamlı operada kullanırım o siteyi; ama hiçbir sorunla karşılaşmadım...

hızlı cevap kısmını ise hiç kullanmadığım için no problem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bozulsa ne olur ki?

Bozuk Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bozulsa ne olur ki?

Bozuk Olur

ee?
    ilk başlık değişmiyor..sadece alttakiler değişiyor
    olayı dünyanın sonu gibi göstermeye gerek var mı?
  • Firefox'ta da aynı problem var.Ama bence büyütülecek bir sorun değil.Çünkü bildiğim kadarıyla bozuk başlıklı mesajı attıktan sonra ana başlık bozulmuyor.Doğru mudur?
  • Forum bozuk ondan :) Bu arada imageshack ta yüklemede sorun yok bende.. Ama nasıl çözülür bilemiyorum
  • arkadaşlar ana başlık ta değişiyor
    peki ne zaman değişiyor
    ikinci sayfaya ilk mesaj atan olduğunda sayfa başlığı değişiyor

operada ilk mesajı hızlı cevapla tuşu ile atan kişi kimse ondan sonra mesaj başlıkları değişmiş

profilinize giriyorsunuz bir mesaj arıyorsunuz ama mesaj başlığı karekterler yüzünden ne olduğu anlamsız bir hal almış durumda arama yapıyorsunuz ama bu kezde aradığınızı bulamıyorsunuz neden hep bu karekter yüzünden

aslında karekter bozulmasını opera kaynaklı gibi görünüyor ve opera kullanan birisi konuya mesaj attığında ondan sonraki mesaj atan kişi hangi tarayıcıdan atarsa atsın mesaj başlığının karekterleri bozuluyor.

mesela bn bu mesajı yazarken firefox ile yazdım benden önceki kişiye kadar mesaj başlığı bozuk gelmiş.
    mesajı attıktan sonra değiştir butonuna basarak hem mesajımı yeniden düzenledim hemde başlığı eski haline getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 18 Temmuz 2008; 10:19:54 >
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum ve en son sürümünde de denedim halen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 30 Eylül 2008; 11:49:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

arkadaşlar ana başlık ta değişiyor
    peki ne zaman değişiyor
    ikinci sayfaya ilk mesaj atan olduğunda sayfa başlığı değişiyor

operada ilk mesajı hızlı cevapla tuşu ile atan kişi kimse ondan sonra mesaj başlıkları değişmiş

profilinize giriyorsunuz bir mesaj arıyorsunuz ama mesaj başlığı karekterler yüzünden ne olduğu anlamsız bir hal almış durumda arama yapıyorsunuz ama bu kezde aradığınızı bulamıyorsunuz neden hep bu karekter yüzünden

evet ilk sayfada olunca başlık normal kalıyo
  • Sürüm
    9.52
    Derleme
    10108
    Platform
    Win32
    Sistem
    Windows XP
    Java
    Sun Java Runtime Environment version 1.6
    XHTML+Ses
    Eklenti yüklenemedi

ve şu an hızlı cevaptan yazıyorum.başlıkta bir anormallik yok.az önce sadece bakmak için hem hızlı cevap hem de cevapla butonuyla denedim yine başlıkta bir yamuk olmadı.ve kullandığım kadarıyla opera'nın 9'lu sürümlerinin hiçbirinde imageshack'ta resim yükleme sorunu yaşamadım.

bakalım yazdıktan sonra değişecek mi karakterler?

edit: bir değişme olmadı.demek ki bilgisayara ve adamına göre muamele yapıyor bu opera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ekim 2008; 12:19:38 >
  • 0pera çok iyiye benziyor

Yarın indirip deniyeceğim
  • Cevap: Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!

Sürüm
    9.50
    Derleme
    10051
    Platform
    Win32
    Sistem
    Windows XP
    Java
    Sun Java Runtime Environment version 1.6
    XHTML+Ses
    Eklenti yüklenemedi
  • Bu sanırım operadan değilde forumdan kaynaklanıyor. Şu an Firefoxtan yazıyorum ve bende de 'Cevap: Opera ve DH. karakter sorunu (önemli)Opera kullanıcıları DiKKaT...!!!!' yazıyor.
  • bunun bi çözümü olmali
    hey opera DH icin plug-in istiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.