Arkadaşlar zaman giderek daralıyor. Sınava Tuzla'da girecek olanlar, eğer günler uyuşursa buluşup birlikte gidelim. Orada epey beklemek gerekeceği için zaman geçirmek açısından iyi olur. Hem bakarsınız aynı yere düşeriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 17 Temmuz 2008; 19:30:49 >
Selam tertip. Ben Avcılardan gideceğim. Ayın 1'inde gidip işi bir an önce bitirmek istiyorum. Buradan gidecek 2 kişi daha var benimle kadroyu tamamladık sayılır buradan yani.
arkadaşlar bende avcılardan gelecem ama ayın 2 sinde tuzlaya gidicem herkes ayın 1 inde sınava girme diyolar...ilk günde girenleri ihtiyaca göre uzun dönem olarak alıyolar diye bir rivayet var...
Onlara inanma hiç. Ben muayene olmaya gittiğimde sırada beklerken 2. gün gidenler daha çok uzun dönem oluyorlarmış demişlerdi. Kimisine göre son gün uzun dönem olma ihtimali daha fazla, tamamen yanlış bir bilgi. Ayrıca üniversite mezunlarına uzun dönem subaylık kalkacağı için mümkün olduğu kadar az uzun dönem alacaklardır. Ben sınav yerine sabah erkenden gidebilmek için uygun fiyata bir taksi ayarlamaya çalışacağım. Eğer 4 kişi olursak adam başı ortalama 25 ytl gibi bir ücret düşer en fazla ama sabah 7 de orda olma imkanı buluruz. İlgilenenler yazsın