Merhabalar... dell 6400 kullanıcısıyım. hdd yi değiştiridm ram yükselttim. pil öldü onu da değiştirmeyi düşünüyorum. yalnıf kafama takılan bir şey var bende radeonx1400 var mobility modeli bu ekran kartı değiştirilebiliyor mu acaba yoksa anakarta bütünleşik mi geliyor harici ekran kartı ama onu sökme takma yerini bulamadım. bir de işlemciyi değiştirmek mümkün mü? pil için de yeni pil teknolojileri var mı acaba benim makinaya nasıl bir pil gider? şimdiden teşekkürler...
bu sorduğun sorunun aynısını ben daha önce sormuştum arkadaşım forumda gene aynı başlıktan ararsan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin ayrıca ekran kartı ve işlemci için bilgisayarın kasasını tamamen sökmen gerekiyor işlemci evet mümkün değiştirebilirsin ama dell bu konuda destek vermiyor ve işlemciyi değiştirdiğin anda garantisi varsa garanti dışı kalıyor tüm pc ve buna uygun işlemci türkiyede 0 ı neredeyse yok bulmak çok zor e-bay de bulabilirsin mobile processor olarak aratırsan ancak dell 6400 lerde en yüksek desteklenen işlemciyi bulamadım duyumum sadece en yüksek : T9300 işlemci destekliyor 2.5Ghz core 2 duo ve fiyatı ucuk bulabilirsen santa roza öneririm (ben bulamadım ) ekran kartına gelince ekran kartını upgrade edebilirsin ama sadece upgrade ile kalır sogutucusunu sökmen gerekir ve sığmama riski var ama pcı-x ekran kartı bulabilirsin n-vidia lar var güçlü yada ati 9600 ler ama kasana sığmazlar
TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
ayrıca pil için sadece 85 kwh lık piller var bide 54 kwh fiyatları tabikide uçuk =) 85kwh 299 $ dell in sitesinde alternatif pil den kastın yakıt pillerse onlar hala deneme asamasında ve sadece toshiba ve asus desteklicekmiş die duydum pil istiosan 85 kwh lık al türkiyede bulman mümkün dell resmi sitesinden ortakları incelemeni tavsiye ederim
TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )