Yazılım güncellemesi, iPod touch’a Microsoft Exchange ActiveSync ile push email desteği, kişi listesinde arama, çoklu takvimler, bilimsel hesap makinesi, geliştirilmiş Mail eklenti görüntüleyicisi, daha başarımlı elektronik posta yönetimi (elektronik postalar için bcc dahil), e-posta yanıtlarken gönderen adresinin kullanıcı tarafından seçilebilmesi ve İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Rusça ve Polonyaca dil, sözlük ve klavye desteğini içeriyor.
Jailbreak li kullananlar için fazla bir gelişme yok 2.0 jailbreak için biraz daha beklemek lazım ama bana kalırsa pil süresi ve ses kalitesi ayarlanabilir eq gibi gelişmeler yoksa yüklemeye gerek yok...
itunes da shift+restore yapıyoruz demişsin restore butonu var ama shift nasıl yapılıyor bir de restore ettkten sonra bu indirdiğimiz yazılımı nasıl yüklicez itunes üzerinden biraz daha detaylı anlatırmısın ?
itunes da shift+restore yapıyoruz demişsin restore butonu var ama shift nasıl yapılıyor bir de restore ettkten sonra bu indirdiğimiz yazılımı nasıl yüklicez itunes üzerinden biraz daha detaylı anlatırmısın ?
klavyeden shift tuşuna basılı tutarak restore ye tıklayacaksın dosyayı seçtikten sonra gerisini itunes halleder
e6750 2.66@3.7 cooling by big typhoon/ ocz reaper hpc 800mhz@1140 mhz/sparkle 8800gts 500/1600@648-2080/ga-p35c-ds3r/seagate 320gb/creative inspire m2600/TT Kandalf/fsp epsilon 600 watt/Samsung 226bw s panel/ASUS DRW-1814BLT/A4TECH KX-2810 game master/ 3d mark 06:12513 3d mark 01:65550
Jailbreak li kullananlar için fazla bir gelişme yok 2.0 jailbreak için biraz daha beklemek lazım ama bana kalırsa pil süresi ve ses kalitesi ayarlanabilir eq gibi gelişmeler yoksa yüklemeye gerek yok...
Kesinlikle katılıyorum, benim için en önemlisi manuel equalizer ayarının eklenmiş olması. Eğer yoksa kesinlikle 2.0'a geçmem
Kesinlikle katılıyorum, benim için en önemlisi manuel equalizer ayarının eklenmiş olması. Eğer yoksa kesinlikle 2.0'a geçmem
ya bu manuel equalizer nedir herkes bundan bahsedio biri açıklarmı lütfen :D
benim bir sorum olcak.2.0 a geçtikten sonra tekrar 1.1.4 e geçebilir miyiz.2.0 imkan veriyor mu?
Evet, mümkün ama çok uğraştıran bir işlem. Yani normal version yükseltir gibi version düşüremiyorsun malesef. O yüzden tavsiye etmem. Hem niye 1.1.4'e geçmek isteyeceksin ki?