Samsung LCD TV monitörler etkileyici tasarımı ve HDMI desteği ile dikkat çekiyor ve monitörle Tv Keyfini Birarada Sunuyor
Samsung Electronics, yenilikçi, yüksek performans ve eşsiz tasarımı ile dikkat çeken SyncMaster T serisi LCD TV Monitör’ü kullanıcıları ile buluşturuyor. Kristal tasarımı ile farklılaşan T serisi SyncMaster LCD TV T200HD, 20 inç; T220HD, 22 inç; T240HD, 24 inç ve T260HD, 26 inç boyutları ile tüketiciye sunulan monitörler, 10.000:1 dinamik karşıtlık, 5 ms tepki süresi, iki HDMI girişi ile TV ve monitörü en iyi şekilde birleştiriyor.
Tasarım ve performanstan hiçbir ödün vermeyen Samsung LCD TV monitörler, DTV tuner özelliği sayesinde; hiçbir ilave cihaza gerek duymadan, TV yayınlarını bilgisayarınıza getiriyor. Artık en sevdiğiniz diziyi izlerken, bilgisayarınızda çalışmaya devam edebilirsiniz. T200HD ve T220HD modellerinde 1680 x 1060, T240HD, T260HD modellerinde 1920 x 1200 yüksek çözünürlük değerleri ile net görüntüleri ve en iyi çoklu ortam özelliklerini tüketicisine sunarken HDMI desteği ile konsol oyuncularına da maksimum performans sağlıyor.
ben de sırf monitör küçük diye bilgiayardan film izlemekten zevk almazdım. Bunlar çıkınca bir nebze değişir belki fikrim. Ama full Hd olması kesin bir farklılık katacak gibi..
32" full hd monitörleri 2000 ytl den aşağı bulman zor gibi dostum.bu monitörlerinde sadece 24" ve 26" olanları full hd.ama tabi alma imkanı olanlar varsa 32" olursa çok güzel olur. Saygılar
Aşağıdaki o konunun 1.mesajını alıntı olarak yapıştırıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
Arkadaşlar günlerdir bu monitörleri araştırıyordum bakıyordum nerde var nerde yok diye, internette dolaşırken bir sitede gördüm ama monitör stoklarda yok halâ. Fiyat olarak belirtmişler sadece;
T240 : 810,06 YTL (Kdv Dahil)
T260 : 962,25 YTL (Kdv Dahil)
Bu benim için iyi değil, süper oldu. Ben T240 alıcaktım ve onun için 900 Ytl yi kafaya koymuştum, T260 1.200 Falan olur düşünmüştüm ama bakıyorumda 962 Ytl yazıyor ve Kdv dahil off dedim tamam 26" alıyorum. Bu monitörü almayı düşünen arkadaşlar için iyi haber olabilir.
Çıksa da anlamsız pahalı olur. 32" LCD fiyatları da düşüyor zaten.
Bir de 20" full hd olsa ne olur olmasa ne olur bir fark algılanmaz !
32" full hd monitörleri 2000 ytl den aşağı bulman zor gibi dostum.bu monitörlerinde sadece 24" ve 26" olanları full hd.ama tabi alma imkanı olanlar varsa 32" olursa çok güzel olur. Saygılar
valla ben 37'' toshiba aldım 1830'a vatandan herkeze tavsiye ederim