Merhaba arkadaşlar. Forumda aradım fakat bir türlü bulamadım. Benim CEP ÖĞRENCİ tarifesiyle ilgili bir sorum olacak. 25 Haziranda 100 kontör yükledim 10 Temmuzda bitti ve aynı gün tekrar 100 kontör yükledim. 15 Temmuzda "500 Dakika indirimli süreniz dolmuştur. İndirimli görüşebileceğiniz yeni dönem 25.07.2008 tarihinde indirimli uyarı SMS'i sonrası başlayacaktır." diye iki tane bilgilendirme mesajı geldi. Ve soruma gelince şimdi ben bugün 100 kontör yüklersem acaba 500 dk indirimi hemen kullanmaya başlayacakmıyım yoksa illaki ayın 25'ini mi beklemek durumundayım?
ASUS P5GV-MX MAINBOARD // INTEL P4 3.0 GHZ HT CPU // 2 x 512MB VERITECH DDR 400 RAM // 500 GB SAMSUNG SATA HDD + 400 GB SAMSUNG SATA HDD + 250 GB SAMSUNG SATA HDD + 200 GB SAMSUNG SATA HDD + 40 GB SAMSUNG PATA HDD // SAPPHIRE 512 MB HD 2600 PRO PCI-E VGA CARD // CREATIVE LIVE! VALUE SOUND CARD // LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DVD RW // SAMSUNG 52X24X52 CD RW // SKYSTAR rev2.6d DVB-S TV CARD // 450W EVEREST POWER SUPPLY // POWERCOM BNT-600 AP UPS // ATX BOX
piri.reis
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
17 Temmuz 2008; 19:00:20
25 temmuza kadar indirimli konuşamayacaksın. o tarihi beklemelisin.
25 temmuza kadar indirimli konuşamayacaksın. o tarihi beklemelisin.
Lanet olsun böyle sisteme. Diyorsunki şimdi 100 kontör yüklesemde değişen birşey olmayacak. O zaman mecbur ayın 25'ine kadar bekleyeceğim. Neyse arkadaşım cevabın için teşekkür ediyorum.
ASUS P5GV-MX MAINBOARD // INTEL P4 3.0 GHZ HT CPU // 2 x 512MB VERITECH DDR 400 RAM // 500 GB SAMSUNG SATA HDD + 400 GB SAMSUNG SATA HDD + 250 GB SAMSUNG SATA HDD + 200 GB SAMSUNG SATA HDD + 40 GB SAMSUNG PATA HDD // SAPPHIRE 512 MB HD 2600 PRO PCI-E VGA CARD // CREATIVE LIVE! VALUE SOUND CARD // LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DVD RW // SAMSUNG 52X24X52 CD RW // SKYSTAR rev2.6d DVB-S TV CARD // 450W EVEREST POWER SUPPLY // POWERCOM BNT-600 AP UPS // ATX BOX
ben bu hattı herkes çekmiyor diye bıraktığında bırakmıştım ne güzel ucuza konuşuyorduk bu hatla ama sonra benim ve herkes için bir önemide kalmadı vodafone kaybetmeye devam edecek bakın görün
Lanet olsun yaa gerçekten de ben de bu dertten muzdaribim.Ne kel alaka bu,sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz!
Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş... Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...
piri.reis
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
3 Ağustos 2008; 22:41:46
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
Lanet olsun yaa gerçekten de ben de bu dertten muzdaribim.Ne kel alaka bu,sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz!
turkcell kampüs veya avea mobil öğrenci denemelisin. biz öyle yaptık.
3 adet vodafone cep öğrenci kartım ne yazık ki şimdi cüzdanda duruyor.
Tarife kullanım şartlarında, 30 gün içinde 500dk indirimli konuşma hakkı tanınıyor. Yani 30 gün içinde 5 defa da 100 kontör yükleseniz bir şey değişmez. tekrar indirimli konuşmaya devam edebilmek için 30 günün tamamlanmasını beklemekten başka seçenek yok malesef.
100 kontor yüklediğinde otomatikman geliyor, önceki yüklemen ne zaman olursa olsun .. bir de mesela 10 ağustos'da bitiyor 8'inde yükledin 2 gün sonra yine geliyor o mesaj .. sen o mesaja bakma eğer 100 kontör yüklediysen, son 100 kontorünü de bir aydan önce yüklemişten + 500 kontörün geliyor diye biliyorum .. 3 yıldır kullanıyorum bu tarz birşey olmadı .. kolay gelsin ;)