Ben olsam Cowon F2 yi isterdim ama yinede sony alırdım ..... biraz ülkede açılmış bi markada almak daha akıllıca geliyo SONY NWZ-S615F çok şirin bi ürün .. görüntüsü çok güzel hem...sony...
S.a bende SONY NWZ-S615F var ben çok memnunum çok hızlı ses kalitesi çok iyi.2gb tamamen doldurduğum halde playlist de ilerlerken herhangi yavaşlama felan olmuyor.Ama seni yanıltmak istemem çünkü Cowon F2 2 GB hiç kullanmadım.
tabiki ilk goruste sony diesimiz geliyi sony iyidir :D ama digerini bende kullanmadım
Üç Yüzük göğün altında yaşayan Elf Kralları'na Yedisi taştan saraylarında Cüce Hükümdarlar'a, Dokuz Yüzük Ölümlü İnsanlar'a, ölecekler ne yazık Bir Yüzük gölgeler içindeki Mordor Diyarı'nda Kara tahtında oturan Karanlıklar Efendisi'ne Hepsine h
sana kapsamlı bir açıklama yapayım s615f hakkında ses çıkışı harika şarj süresi gerçekten en aşşağı 25 saat yavaşlama denen şey yok bu cihazda ama oyun yok bu cihazda diğerinde varmış ama sadece müzik dinlemek için alacaksan sony s615f al derim ama benim diğer cihaz hakkında yorumum yok cünkü cihazı kullanmadım