arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisinin bozulmasından dolayı bir işlemci almak istiyorum fakat kısıtlı bir bütçem var. Siz fiyatı 100$ ı geçmiyecek hangi işlemciyi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
socket754 işlemci bulman çok zor. belki 2. elde bir umut. Ne diyim kolay gelsin.
socket754 işlemci bulman çok zor. belki 2. elde bir umut. Ne diyim kolay gelsin.
çok haklısın istanbulda arkadaşım beni 2 el yerlerine götürüdü isimlerini bilmiyorum ama kos koca istanbulda 2. el s 754 pin işlemci bulamadım varın gerisini siz düşünün
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla