Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
işlemci öneriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> işlemci öneriniz... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
grandwoywoy

17 Temmuz 2008; 18:25:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisinin bozulmasından dolayı bir işlemci almak istiyorum fakat kısıtlı bir bütçem var. Siz fiyatı 100$ ı geçmiyecek hangi işlemciyi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

jnrgndz_798

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 18:26:12 

amd mi ıntel mi ?

Intel Core2 Duo E6600|Asus P5K-E Wifi-Ap|Kingston Valueram 2GB 800 Mhz|Msı N9600GT OC v127|Coolermaster Real Power M520|Asus TA-951|Samsung Syncmaster 732N+|Lg GSA-H44N|Microsoft Lazer Desktop 6000|Creative Inspire M5300|Microsoft Lifecam VX-6000|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech V450|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk

MÜŞAVİR

17 Temmuz 2008; 18:36:26 

quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

amd mi ıntel mi ?

+ anakart marka model nedir.

Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin.
Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
grandwoywoy

17 Temmuz 2008; 18:44:56 

intel veya amd olması cok önemli değil. Çok fazla bi performans beklemiyorum. Anakartım Asus K8N4-E serisi diye geçiyor.

MÜŞAVİR

17 Temmuz 2008; 18:49:25 

Maalesef önemli. Anakartınız AMD SOCKET 754 destekli.

AMD Socket 754 Athlon64/Sempron/ Processors
AMD Cool 'n' Quiet™ Technology
AMD 64 architecture enables simultaneous 32-bit and 64-bit computing

Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin.
Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
grandwoywoy

17 Temmuz 2008; 18:53:40 

evet haklısınız bozulan işlemcimde AMD ydi. Anladığım kadarıyla AMD işlemci kullanmam lazım. Peki bu şekilde 100$ civarında önerebileceğiniz bir AMD işlemci varmı?

MÜŞAVİR

17 Temmuz 2008; 18:54:56 

socket754 işlemci bulman çok zor. belki 2. elde bir umut. Ne diyim kolay gelsin.

grandwoywoy

17 Temmuz 2008; 18:58:04 

Ozaman ben 2. el bilgisayar malzemesi saten yerlerde aramaya başlıyım. Bilgiler için çok teşekkür ederim sağolun...

Lacano

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 20:54:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

socket754 işlemci bulman çok zor. belki 2. elde bir umut. Ne diyim kolay gelsin.

çok haklısın istanbulda arkadaşım beni 2 el yerlerine götürüdü isimlerini bilmiyorum ama kos koca istanbulda 2. el s 754 pin işlemci bulamadım varın gerisini siz düşünün

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

grandwoywoy

18 Temmuz 2008; 0:19:43 

dostum Kadıköy yazıcıoğlu pasajında veya çevresindeki bilgisayarcılara bakıcam bende herhalde orda vardır..

mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 1:19:43 

anakartı yenile arkadaş 754 soket kalmadı artık
para yatırma ona.

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
scheitann

18 Temmuz 2008; 1:44:32 

walla wardı bugün elimde 35 ytl den sattım 2. el 754 pin o/c ile 2,31 görüyodu

biostar ta 690g - amd x2 4000 @2.83 ghz - a-data2*1gb ddr2 800@945 mhz - wd 320gb x 2 raid 0 128kb stripe - tagan600 - coolermaster hyper uc - feel hurricane I
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> işlemci öneriniz... Sayfa: [1]
Buraya git: