j700 cep telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar vatan computerden nasıl telefon kullanşlımı vede bilmek istediğim sesi falan nasıl çıkıyor onu merak ediyorum bide kabamı yoksa kibarmi
kardeş ses olarak samsunglar çok iyidir kısıktır ama temiz ve güzel bi ses verir yani tatmin eder yalnız kamerası kapalı alanda kötü çekim yapıyor bu bütün samsunglarda var kapalı ortamda çok iyi çekmiyor telefon gayet kullanışlı ama samsung alacaksan şunu bilcen tema yükleyemezsin
Kullanmadım ama sesinin kısık olduğunu, ekranının ve kamerasının kalitesiz olduğunu duydum. Hepsiburada.com' da kullanıcı yorumları oluyor genelde oraya da bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 17 Temmuz 2008; 20:47:11 >
j700 ün ekran çözünürlüğü düşük,hiç net değil.Bulanık görünüyor gibi bir his veriyor insana.Kamerası için alacaksan hiç alma zaten.Dış görünüm olarak da zaten bilindiği gibi klasik samsung görünümü.
o zaman Nokia 6300 fiyatı üzerine 20ytl ekleyip 3,0 Megapiksel Flaşlı Kameralı D900i alanıbilir ama. 299 YTL civarına topic açan arkadaş ,200 ytl civarı birseyler arıyorsa o başka
quote:
Orjinalden alıntı: yunusduman26
dostum bu fiyata nokia 6300 alırsan daha iyi olur tabii kamera ve ekran çözünürlüğü snn için önemli ise sesde önemli ise bi 5300 al derim...