Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mitsubishi MSZ-GC25VA taktırdım. İzlenimlerim...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Mitsubishi MSZ-GC25VA taktırdım. İzlenimlerim... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dedektif

17 Temmuz 2008; 18:09:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Antalya'dayım. Bugün 1.950 YTL (Bonus karta 6+3 taksit) karşılığında Mitsubishi MSZ-GC25VA inverter aldım.
1. Servis, söz verdiği gibi, cihazı öğleden sonra getirdi ve elemanlar işlerini itina ile yaptılar.
2. Buradan okuduğuma göre klima bağlatılırken vakum yapılması çok yararlı imiş. Montaj bittikten sonra, (ben sormadan) servis elemanı vakum cihazını hazırladı ve vakum yapılması gerektiğini, özellikle inverter klimalarda vakumun çok önemli olduğunu belirtti; ancak tam o sırada elektrik kesildi. Bir süre bekledik ama elektrik gelmedi. Vakum işi yarına kaldı. Zaten klimayı 15 gün sonra kullanmaya başlayacağım.
3. Kirada oturduğumu söylediğim için klima borularını 4 m olarak ayarladılar. İleride başka bir yere taşınırsanız, boru masrafınız olmasın dediler. Normalde böyle demeseler ve borunun fazlasını bırakmasalar benim aklıma bile gelmezdi. İyi oldu.
4. Cihazı alırken, "6 ay sonra kendi evime taşınacağım, nakil ücretiniz ne kadar?" diye sordum. Nakil için piyasada ortalama fiyat 120 YTL olmasına karşın, kendi müşterilerinden 50 YTL civarında bir ücret aldıklarını söylediler. Bana göre 50 YTL'ye nakil ücreti çok iyi geldi.

NOT: Bu cihazların Japonya'da üretildiğini sanıyordum; ancak cihazın kutusunda "Made In Thailand" yazıyor.

LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
loko

17 Temmuz 2008; 21:25:02 

iyi günlerde kullanmanız dilegiyle.
yilo67

18 Temmuz 2008; 10:23:46 

arkadaşım cihazın güzel vede şanslısın bende geçen sene İstanbul dan aynı cihazı evime taktırdım başıma gelmedik kalmadı aldığım yetkili bayinin ben cihazı aldıktan 1 ay sonra bayiliği fesh edilmiş cihaz bir türlü randımanlı çalıştıramadık bu sene de yeni eve taşındım İstanbl merkez servise mayıs ayında hiç aramadıysam 10 kere aradım kontrol ve yeniden montaj için fakat sağolsunlar biz sizi arayacağız dediler ama ne arayan oldu nede soran. sonunda mahallemdaki bir klimacıya montaj ettirdim ama hala randıman alamıyorum büyük ihtimalle gaz kaçağı oldu sonradan da gaz ilavesi olmuyormuş İstanbul avcılar tarafında bildiğiniz iyi bir klimacı var mı.

Mitsubishi electric klima alacaklara servis olayını araştırmadan almayın derim.istanbul Merkez servise( Turan Klima) belki 10 kere telefon açtım fakat bir türlü geri dönmediler.
cemele

18 Temmuz 2008; 14:34:40 

Dedektif arkadas urunun hayirli olsun bende de ayni serinin GC35 i var.

yilo arkadas sizede gecmis olsun bende yaklasik 2 ya önce ayni urunun 12000 btu su GC35 taktirdim birde MSH GA25 klasik klima taktirdim. Montaji fatihte TEK klima yapti. Saolsunlar evde hasar,çöp,toz adina hic bir sey olmadi. Urünlerde gercekten beni son derece memnun etti. Sansizliginiz servisin fesh edilmesi olmus. En azindan benim servistekiler klimaplus tan cok cekiniyorlardi ve devamli klimaplus in bayi seciminde titiz davrandigindan bahsediyorlardi. Bence klimaplus in sayfasinda bulunan servislerden size en yakin olanina gidin ve yuz yuze konusarak olayi cözün.

kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: yilo67

arkadaşım cihazın güzel vede şanslısın bende geçen sene İstanbul dan aynı cihazı evime taktırdım başıma gelmedik kalmadı aldığım yetkili bayinin ben cihazı aldıktan 1 ay sonra bayiliği fesh edilmiş cihaz bir türlü randımanlı çalıştıramadık bu sene de yeni eve taşındım İstanbl merkez servise mayıs ayında hiç aramadıysam 10 kere aradım kontrol ve yeniden montaj için fakat sağolsunlar biz sizi arayacağız dediler ama ne arayan oldu nede soran. sonunda mahallemdaki bir klimacıya montaj ettirdim ama hala randıman alamıyorum büyük ihtimalle gaz kaçağı oldu sonradan da gaz ilavesi olmuyormuş İstanbul avcılar tarafında bildiğiniz iyi bir klimacı var mı.

dedektif

20 Temmuz 2008; 0:29:09 

Cihazın vakumlama işlemi yapıldı. 22 m2 yi gayet hızlı bir şekilde soğuttu. 1. ve 2. fan seviyesinde ses çok düşük, 4. seviyede ise doğal olarak yüksek sayılabilir. Dış ünite ise, bir çok klimanın iç ünitesinden daha sessizdir diyebilirim.

LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
cemele

20 Temmuz 2008; 0:34:42 

Güle güle kullanin güzel secim olmus bende de ayni model var eger herhangi bisey olursa, bakim v.b durumlarda bilgilendirelim burda. Mesal bakim ne zaman olmali filtreler filan nasil temizleniyor ve ne kadar sürede yapmaliyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Cihazın vakumlama işlemi yapıldı. 22 m2 yi gayet hızlı bir şekilde soğuttu. 1. ve 2. fan seviyesinde ses çok düşük, 4. seviyede ise doğal olarak yüksek sayılabilir. Dış ünite ise, bir çok klimanın iç ünitesinden daha sessizdir diyebilirim.

dedektif

20 Temmuz 2008; 0:37:06 

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Güle güle kullanin güzel secim olmus bende de ayni model var eger herhangi bisey olursa, bakim v.b durumlarda bilgilendirelim burda. Mesal bakim ne zaman olmali filtreler filan nasil temizleniyor ve ne kadar sürede yapmaliyiz.

Servis elamanı, filteyi ayda 1 kez yıkarsanız çok daha verimli olur. Başka bakıma gerek yok dedi.

rotasiz_45

20 Temmuz 2008; 1:25:19 

slmlar buraya yeni kayıt oldum. bende 9000 lik bosch var. soğutması mükemmel, fakat kışın ısıtması 5 para etmiyor. biraz araştırdım, r22 gaz kullanılıyor. bu gazı r410a ile değiştirme imkanımız varmı? kışın çalıştırdığımda ılık üflüyor, servis geldi basınç ölçümü yaptı, cihaz normal dedi gittiyardımcı olursanız sevinirim. not: evim 12 metrekare, 2,5 metre yükseklikte beton bina, etrafında ev yok açık, evim batıya bakıyor, camlar pimapen tek cam, yalıtım iyi değil, manisada oturuyorum.

Mr_Thunder

22 Temmuz 2008; 22:53:28 

O aleti aynı karta 8 taksit 1767 ytL'ye alabilirmişsin. İşte buradan http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17453&productid=evmitsumszgc25va

Neyse geçmiş olsun hemşerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 22 Temmuz 2008; 23:01:05 >

dedektif

23 Temmuz 2008; 1:20:11 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

O aleti aynı karta 8 taksit 1767 ytL'ye alabilirmişsin. İşte buradan http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17453&productid=evmitsumszgc25va

Neyse geçmiş olsun hemşerim.

Benim aldığım 12.000 BTU olan model; ancak buraya yanlış yazmışım. MSZ-GC35VA olacak. Yanlışlık için özür. Almadan önce internet fiyatlarını araştırdım, bikaç site dışında fazla yerde satılmıyor. Heavy'ler daha çok sitede satılıyor. Heavy ile ilgilenenler pratikev.com a filan baksın.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Mitsubishi MSZ-GC25VA taktırdım. İzlenimlerim... Sayfa: [1]
Buraya git: