AĞUSTOS DÖNEMİ YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.
HAK EDEN KAZANSIN...
kızarmış parmaklar sms yarışması haziran döneminde 2 ETAPTA BİRİNCİ OLDUM 2 ADET MOTOROLA Z3 CEP TELEFONU KAZANDIM.
30 günde 31.190 adet sms göndererek en fazla sms gönderen Türkiye 1.si oldum ve bunun karşılığında 1 adet MOTOROLA Z3 cep telefonu kazandım.
diğer telefonuma 30 günde 47.168 adet sms geldi. EN FAZLA SMS ALAN yarışması etebındada diğer hattımla birinci oldum. ikinci MOTOROLA Z3 cep telefonunu da ben kazandım.
kazananların isimleri birkaç gün içersinde gencturkcell internet sitesinden açıklanacakmış.
en çok sms gönderen: bilal alkan en çok sms alan : nazlı songur
bu yarışma nedeniyle bana destek veren tüm forumdaşlara, donanım habere ve turkcele çok teşekkür ederim.
ayrıntılar 3kontöre 1000 sms 30 günde 90 kontör = 30.000 sms 100 kontör yükledim kampanya nedeni ile 1000 sms hediye geldi. kesin kazanmak için 100 sms fazladan gönderdim toplam harcadığım kontör=190 kontör tamamen manual olarak, yani elle gönderdim. bilgisayar işini araştırmaya vakit yoktu. çünkü kampanya sitede duyurulduktan birkaç gün sonra yarışmaya başladık.
Sana Çıkan Fatura= 3Mesajdan Sonra Bedava Olduğuna Göre 30*1000=30.000 3.30=90 Kontür 1.190=Msj Paketi Aldıysan Bilemem ama 1.190 yollayıp paket almadıysan:D
bide bişiy sorucam hani şirketler varya toplu msj atıolar öle biyerde bişiymi yaptın
3kontöre 1000 sms 30 günde 90 kontör = 30.000 sms 100 kontör yükledim kampanya nedeni ile 1000 sms hediye geldi. kesin kazanmak için 100 sms fazladan gönderdim
3kontöre 1000 sms 30 günde 90 kontör = 30.000 sms 100 kontör yükledim kampanya nedeni ile 1000 sms hediye geldi. kesin kazanmak için 100 sms fazladan gönderdim
toplam harcadığım kontör=190 kontör
ben birde şeyi çok merak ettim.Parmakların kızardı mı bari
bilgisayar işini araştırmaya vakit yoktu. çünkü kampanya sitede duyurulduktan birkaç gün sonra yarışmaya başladık.
bilgisayar ile otomatik belki gönderebilirsiniz ama yolladığınız numaraya gelen mesajları aksatmadan mesajları beklemeye almadan devamlı suretle silmeniz gerekiyor.
çünkü mesaj yolladığın telefonun şarjı bittiyse ve 30 adet mesaj turkcell mesaj merkezinde beklemede kaldıysa, o telefonu açtıktan sonra yarım-1 saat mesaj alamıyorsun.
sabır meselesi.
yarışma birkaç gün daha devam etse pes edebilirdim. insanın psikolojisi bozuluyor.
dediğim gibi 31,190 adet smsi manual elle gönderip
50.000 den fazla gelen smsi manul olarak elle silmek büyük sabır işi.
inandım ve kazandım.
forumdan destek veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.