eski aldıgım bilgisayara islemci upgrade'inde bulunmak istiyorum soket 939 oldugundan bu soket için en iyi 2 işlemci bunlar , bu iki işlemciden hangisi daha iyidir ve İstanbulda bulma ihtimalim var mı yazıcıoglundan bulunabilir demislerdi bu münkün mü ve fiyatları ne olur yardımlarınız için tesekkürler.
fx-60 ın fiyatı çok uçuk olur bence. zamanında geliş fiyatı yüksek olduğundan zararına satmak istemez bence kimse. 2. el x2 3800 veya opty 170 falan bak derim.
bende amd 64 3500+ var su an , o iki işlemciden birini bulursam degistiricem. bulursam sana mesaj atarım buldugum zamanda adamlar ucuk fiyatlar söyliycek diye çekiniyorum ebayda 250 dolar civarı görmüstüm
2007 ocak ayında,gigatek opty 170 ler icin sparis topluyordu.alınan fiyat 350 ytl idi.o zamandan bu zamana cok sey degisti.ama haklısınız bir yerde.eski donanımlar he zaman ihtiyac sahibine pahalıya gelir;black market durumu bu sebepten o fiyatı istemekte kısmen haklı olabilirsiniz alanada satana da hayırlı olsun