-------------------------------------------------------------------------------- ELMINATOR sizin bilgisayarinizin istikrarli yani dogru ve hatasiz calismasi icin hardiskinizde olusan butun hatalari onarir ve windows kayit deftarindeki hatalari teshis eder ve duzeltir.pcnizdeki carpismalari ve pcnizin yavaslatan etkenleri arastirir ve onlari kisa surede tamir eder.Siz farkinda olmasanizda pc elminator bilgisayarinizi yasadigi izdirapi gorur ve rahatlikla onu o izdiraptan kurtarir. pc nizde hata olmadigini dusunsenizde denemelisiniz. Alıntı olduğunu belirttikten sonra benim gibi çok prog.kurup daha sonra kaldıranlar için uygun mu acaba?
Not: Yanlış anlaşılmasın.Bu bir tamir programı değildir. Evidence : Delil, Eliminator: Yok edici Adından da anlaşılacağı gibi, bilgisayarda mevcut izleri yok eder. Aşağıdaki linkte gerekli açıklama verilmiş.
Evidence elminatör yazısını görüyormusunuz.Forum sayfasının tam ortasındaki kare şeklindeki resim.Aç dediğimde bu küçük pano hal,indeki şey çıkıyordu ve hiç gitmiyordu.Onun neden kaynaklandığını sormuştum ama gerek kalmadı.Prog.biraz riskli buldum ve kaldırdım.