CRUCIAL BALLISTIX - 2x1 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED PC2-6400 DUAL D9 MICRON 2x1GB DDR2-800 CAS 4 (4-4-4-12)
Bu ram setini alacam fakat bu marka yı fazla tanımıyorum .p35c-ds3r ve e2160 ile oc yapıcam bu ram cl4 ve cl5 zamanlamaları ile max kaç mhz görür.Bide bu ramlerinde ii oc olan kötü oc olan cip ayrımı varmi varsa hangi cip olanın alıyım seri kodu ne?? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan_Kaya -- 17 Temmuz 2008; 15:49:24 >
Bu marka dünyanın en iyi ve performanslı ram markasıdır
Doğru, En iyilerdendir.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
overclock yapıcaksın ve crucial remi bilmiyorsun.??? ilginç bilki seni yukarı mhz lere çıkarıcak olan etkenler remlerdir crucial alıcaksanda 16F serisinden almayı unutma alternetaf remlerde var tabiki 1.team 2.crucial 3.G.skıll 4.corsair corsair hakkında pek bilbim fakat diğer markalarda D9 chip ler vardır ve bu chiplerin performansı çok harikadır.. kolay gele
"Crucial çok iyi bir RAM markasıdır" bu bilinen bir gerçek. Bulabilirsen -ki bulman zor- 16FD kodlu serisini (çift sıra ledli olan model) almanı tavsiye ederim çok daha iyi o/c oluyorlar. Şu an satılanlar 8FE kodlu olan model (tek sıra ledli) ve eskisi kadar iyi o/c olmuyorlar. Ama bu demek değil ki RAMler kötü. Piyasada bulunan en iyi o/c RAMlerinden birisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 17 Temmuz 2008; 20:16:19 >
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Hangi seri Crucial alacağım diye uğraşacağına en performanslı micron çiplerini kullanan CellShock bellekleri almanı tavsiye ederim. Yeni üretim cruciallar da çok iyi overclock performansı yakalayamassın. Ancak ikinci elde bulabilirsin.
Sistem : Asus Maximus II Formula \\ Intel E8500@4275mhz(1.4v) \\ Mushkin Redline 2x2 1000Mhz \\ Sapphire HD4870 \\ WD 300GB Velociraptor + Seagate 750GB ST3750330AS \\ Auzentech X-Fi Prelude \\ Lian-Li V2000B \\ ASUS DRW-2014L1T \\ Silverstone OP1000 \\ Logitech G15 \\ Logitech G9 \\ Steelseries SS MP\\ Logitech Z-5500 \\ Samsung 932GW Soğutma: Swiftech MCP655 \\ D-Tek Fusion v2\\ Thermochill PA120.3 \\ XSPC Bay Resevoir
Benim sordugum cl4 ve cl5 de bu ramlerin ne kadar oc oldugu ii bir marka olup olmadıgı sormadım.Çift sıra veya yeni modeller arasında ne kadar fark var??Crucial markasını biliyorum ama oc açısından hiç deneme yapmadıgım için oc konusunda bu ramler hakkında bilgim yok sadece söylentiler duydum.
2x2 800 ler çift sıra ledli crucial diye duydum doğrumu. ramleri sipariş ettim içimde pişmanlık duygusu oluşmaya başladı :S
arkadaşlar artık sadece 2*2 modellerı çift sıra led kullanıyor.yok artık single modellerde çift ledddd tüy bitti yaaaaaaa.fark yokkkk SADECE 2*2 MODELLERDE ÇİFT SIRA LED VAR ARTIKKKK
2x2 800 ler çift sıra ledli crucial diye duydum doğrumu. ramleri sipariş ettim içimde pişmanlık duygusu oluşmaya başladı :S
arkadaşlar artık sadece 2*2 modellerı çift sıra led kullanıyor.yok artık single modellerde çift ledddd tüy bitti yaaaaaaa.fark yokkkk SADECE 2*2 MODELLERDE ÇİFT SIRA LED VAR ARTIKKKK
Çift sıra led kullanılıyor olabilir. Ama Micronun esas oğlan çipleri 2gblik modüllerde kullanılmıyor.
Bu listenin en altındaki 2 çip micron un overclock canavarı olan çipleri. 2gblik modüllerde malesef kullanılmıyor. Yani 4gb lik ramlerde 1150 i görürseniz şanslısınız demektir. İsterseniz 2.5v verin farketmez.
Sistem : Asus Maximus II Formula \\ Intel E8500@4275mhz(1.4v) \\ Mushkin Redline 2x2 1000Mhz \\ Sapphire HD4870 \\ WD 300GB Velociraptor + Seagate 750GB ST3750330AS \\ Auzentech X-Fi Prelude \\ Lian-Li V2000B \\ ASUS DRW-2014L1T \\ Silverstone OP1000 \\ Logitech G15 \\ Logitech G9 \\ Steelseries SS MP\\ Logitech Z-5500 \\ Samsung 932GW Soğutma: Swiftech MCP655 \\ D-Tek Fusion v2\\ Thermochill PA120.3 \\ XSPC Bay Resevoir