Cowon iaudio F2 2GB Detay Bilgisi: • BBE Patentine sahip tek Mp3 Player Markası • MP Enhance ve 3D Surround • 128x160 çözünürlüklü ve 260K renkli 1.3 inç TFT LCD • Ses MP3, OGG, WMA,ASF, FLAC, WAV desteği • İmaj(JPEG) ,Yazı(TXT) desteği • Video AVI desteği • FM Radyo • FM Radyodan Yüksek Kalitede Kayıt • Mikrofon, Hi-Fi Ses Kaydı • Şarkı Sözü gösterebilme • Saat fonksiyonu • Line-in bağlantısı ve line-in kayıt • Dinamik Playlist • 22 saat pil ömrü • Lityum Polimer Pil • Veri Depolama • 95 dB SNR 60 mW çıkış gücü • 38.9 gr ağırlık • ID3, Dosya ismi desteği • Mac ,Linux Desteği(Veri transferinde)
Kesinlikle cowon F2. Stone'a bulaşma. Stone'un plastik kalitesi kötü ve ekranı çok küçük. Zaten aynı sınıfta değiller. Stone'un rakibi COWON T2 olabilir F2 değil.
slm bende f2 aldm ereyondan kesinlikle pişman olmazssınız. gerçekten güzel alet ama kulaklıgı ii deil yanıda ii bi kulaklık alırsanız süper olur ben şahsen sennheiser IE4 aldım. sesine doyum olmuyor baslarına filan yanlız tavsiyem böle bir kulaklık la bu alet canavara dönüşüyor 30dan falza ses açmayın ki en kısa zamanda bi kbb cı ya kulaklarımı göstericem ama şimdi seviye 15 filan adam gibi dinliyorum. gerçekten sesi çok güsel.... iyi günlerde kullanın