Merhaba arkadaşlar bende ps3 var birde philipsn bir ev sinema sistemi var ... Sinema sistemim 5.1 ve dts destekliyor ancak sadece audio -in (kırmızı beyaz) ve scart cıkısı var... Ps3 den dts sesi sistemime verebilirmiyim? Ne lazım olur
bu ps3 olan cıkıslarım dts ses alamazsam sonunda bir receiver alıp philipsn hoparlorlerini onunla kullanıcam :( ama o da adam gibi perf. vermicek o yüzde idareten bir çözüm üretmem lazm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helaxes -- 17 Temmuz 2008; 15:50:24 >
bendede ps3 var kuzenime gittiğimde ev sinema sistemine bağlıyorum (sony) bağlarken optic kablo kullanıyorum daha sonra ps3 ten ses ayarlarına gırıp optic kabloyu seçiyorum sorun yaşamadan kullanıyorum
Girişlerde en ufak bir saçmalık yoktur anlamadığınız şeylere yorum yapıyorsunuz belliki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 18 Temmuz 2008; 12:51:47 >
bendede ps3 var kuzenime gittiğimde ev sinema sistemine bağlıyorum (sony) bağlarken optic kablo kullanıyorum daha sonra ps3 ten ses ayarlarına gırıp optic kabloyu seçiyorum sorun yaşamadan kullanıyorum
Girişlerde en ufak bir saçmalık yoktur anlamadığınız şeylere yorum yapıyorsunuz belliki
Okuduğunu anlamadan yorum yapma ! Ukalalık hiç yapma !!! Ben receiverda optik giriş olmadığını analog audio giriş ioldugunu buna nasıl bağlamam gerektiğini sordum... Ps3 de optik çıkış olduğunu bende biliyorum ...
PS3 le birlikte verilmiş olması gereken "AV multi out" cıkşına uyan kablonun diğer ucları aradıgınız baglantıya uygun oldugunu sanırım. Denerseniz haberimiz olsun