5-6 Ay önce aldığım w580i telefonumu aldıktan 3 gün sonra kapaktaki boşluk nedeniyle servise verdim.25 gün sonra sıfırını aldım. 1 ay sonra tuşlar çatladı arkadaki Mavi bölüm metal parçasının sürtmesiyle delindi çizildi...((ASYATELEKOM)) Verdik servise yaptılar tamam.2 hafta sonra yine çzildi arka bölüm....((ASYATELEKOM)) verdik yaptılar geri geldi şimdi bugün telefonun arkası iğrenç bir şelkilde çizik durumda.Ben bu telefonun peşinde koşmak zorunda değilim .Aynı sorun 3. kez çıkınca iadesi alınır mı alınmaz mı bunun için açtım konuyu lütfen bilirkişiler yazı yazsınlar bilmem sen telefonu neden iade ediorsun o telefonun sıfırını felan al türünden şeyler istemiorm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wcg -- 17 Temmuz 2008; 14:56:51 >
kullanıcı isminin, "world cyber games" in kısaltılmışı olduğunu düşünerek ve bu fikir sempatik geldiğinden cevap vereyim:
Aynı sorun 3. defa çıkarsa velgesine yansırsa bu durum geri almak ve parasını vermek zorundalar ya da isteğe bağlı olarak aynı modelle değiştirebilirler sana kalmış...