Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
google earth'a resim ekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> google earth'a resim ekleme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sdbz

17 Temmuz 2008; 14:50:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Earth'ı kullanmayanınız yoktur.
Benim bir sorum olacak.
Earth'da inceleme yaparken bazı fotoğrafların konulmuş olduğunu görüyorum. Üzerine tıkladığımda altta çıkan "upload yoru photos" yazısını
tıkladığımda açılan pencereden üye oldum (panoramio sitesi), resimlerimi bir güzel yükledim, resimleri konumladırdım ve "google earth'da gör" dedim,
pek güzel bir şekilde earth'da gösterdi. Google earth'ı kapatıp açtığımda ise resimler kayboldu, yani görünmüyorlar. Oysa diğerlerininki gayet güzel görünüyor.
Kalıcı resimleri nasıl koyarız ya, biri bana anlatsın lürfen.

*Amiga 1200*2 MB Fast Ram*40 MB HDD*
alimakkaya

17 Temmuz 2008; 14:52:11 

Senin ekledigin fotolar (resim degil yani, yok yagliboya calisip upload ettiysen bilemicem) siraya aliniyor ve sirasi geldiginde incelenip onaylanirsa herkes tarafindan gorulebilir oluyor. Panoramia web sayfasi uzerinden upload ettigin fotolari gorup konumlarini gorup degistirme imkanin da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 17 Temmuz 2008; 14:51:54 >
Batuist

17 Temmuz 2008; 21:23:54 

evet resimlerin eklenmesi onaydan geçmesi lazım.. böyle senin gibi resim ekleyen milyonlarca kullanıcının milyonlarca resim eklediğini düşünürsen ne kadar zamanda resimlerin incelenir onuda sen düşün.. benim eklediğim resimler için birkaç ay beklemiştim..

Rouvax

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 21:36:12 

Evet benim eklediğim fotolardan bazıları kısa bazıları hemen kabul görüyor. Öyle evin içinde çekilmiş, nere olduğu belli olmayan silüet fotoları koyarsanız genelde kabul etmiyorlar. İşaret ettiğiniz mekanı anlatan, en azından ordan çekilmiş olduğu anlaşılıcak şeyleri kabul etmeye çalışıyorlar. Bazen de kabul görmüyor, genelde kabul görmeyen fotoları tekrar başvurduğumda kabul ediyorlar.
Ankara Oğuz Sipahi fotolarına bakarsanız benim fotoları görebilirsiniz.

Şuan ki tercihlerim
Photo Gallery - http://sundance.byethost7.com/ Fotokritiklerim - http://www.fotokritik.com/kullanici/Sundance/portfolyo
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> google earth'a resim ekleme Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Plato bilgisayar röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı
ATI R600 HD 2900XT ekran kartı
ATI in merakla beklenen yeni grafik yongası R600 mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç