Earth'ı kullanmayanınız yoktur. Benim bir sorum olacak. Earth'da inceleme yaparken bazı fotoğrafların konulmuş olduğunu görüyorum. Üzerine tıkladığımda altta çıkan "upload yoru photos" yazısını tıkladığımda açılan pencereden üye oldum (panoramio sitesi), resimlerimi bir güzel yükledim, resimleri konumladırdım ve "google earth'da gör" dedim, pek güzel bir şekilde earth'da gösterdi. Google earth'ı kapatıp açtığımda ise resimler kayboldu, yani görünmüyorlar. Oysa diğerlerininki gayet güzel görünüyor. Kalıcı resimleri nasıl koyarız ya, biri bana anlatsın lürfen.
evet resimlerin eklenmesi onaydan geçmesi lazım.. böyle senin gibi resim ekleyen milyonlarca kullanıcının milyonlarca resim eklediğini düşünürsen ne kadar zamanda resimlerin incelenir onuda sen düşün.. benim eklediğim resimler için birkaç ay beklemiştim..
Evet benim eklediğim fotolardan bazıları kısa bazıları hemen kabul görüyor. Öyle evin içinde çekilmiş, nere olduğu belli olmayan silüet fotoları koyarsanız genelde kabul etmiyorlar. İşaret ettiğiniz mekanı anlatan, en azından ordan çekilmiş olduğu anlaşılıcak şeyleri kabul etmeye çalışıyorlar. Bazen de kabul görmüyor, genelde kabul görmeyen fotoları tekrar başvurduğumda kabul ediyorlar. Ankara Oğuz Sipahi fotolarına bakarsanız benim fotoları görebilirsiniz.