oyunu satın aldım, kontrolleri çok zor ki herkes bundan şikayetçi. Kamera açıları kötü, accelerometer iyi kullanılmamış. Güncelleme yapılmadan satın almayın, beklemekte fayda var
oyunu satın aldım, kontrolleri çok zor ki herkes bundan şikayetçi. Kamera açıları kötü, accelerometer iyi kullanılmamış. Güncelleme yapılmadan satın almayın, beklemekte fayda var
appstore'da bulmamanıza imkan yok çünkü en çok satış yapan yazılım/oyun o. Fiyatı da 9.99dolar appstore'dan bahsettiğimiz için elbette 2.0 software istiyor, yoksa appstore diye bir şey de olmaz zaten
oyunu neverball'la karıştırmadım, o jailbreak tarafında kalan bir oyun zaten ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpdinc -- 17 Temmuz 2008; 17:00:09 >
youtube un yasağını kuracağınız bir program sayesinde güvenle kaldırabilirsiniz. www.antisansur.com videoyu izleyebilsinler diye yazdım konu ile alakası yok ama işinize yarar sanırım ...
source yok mu bu ayun için ??????????????? bu oyunu ben nokia 6680 de 3 yıl önce oynamıştım beleşti valla .. tuşlarla oynuyordunuz ... süper bi oyun ve iphone da kimbilir nasıl olur bi de source bulabilsek
source yok mu bu ayun için ??????????????? bu oyunu ben nokia 6680 de 3 yıl önce oynamıştım beleşti valla .. tuşlarla oynuyordunuz ... süper bi oyun ve iphone da kimbilir nasıl olur bi de source bulabilsek
Hayır installer'da yok. Sadece 2.0 version'una çıkardıktan sonra appstore'dan indirebilirsin.
AppStore'dan para vererek bi oyun alacak olursam bu kesinlikle Enigmo olur, mükemmel bi oyun
appstore'dan şimdiye kadar iki yazılım aldım, biri çok satılıyor diye super monkey ball diğeri de enigmo. enigmo kesinlikle parayı son kuruşuna kadar hakeden, zamanınızın büyük kısmını çalan bir oyun