selam arkadaşlar, ya bendede bad company var ve nerdeyse hergun oynuyorum sıkılıyorum yabancilarla oyniyinca nickim xorch eklersiniz :P birlikte oynariz
İltifat ediyosun sniper dışındakileri pek beceremiyorum, mümkün olduğunca saldırı yaparken de savunma yaparken de recon kullanıyorum çünkü inanın atak yaparken diğer sınıfları seçsem daha az yararlı olurum takıma ölmekten :
valla oyun iyi güzel hoş da şu eksi puanlar(takım arkadaşını yaralama,öldürme,intihar) kafayı yedirtecek sonunda...yanlışlıkla kırmızı yere düştüm(enemy artillery sahası) zıpla zıpla çıkamadım -10 puan verdi suicide diye...veya bi adamı öldürüyorum bizim takımdan bi herif önüme geçiyo canı da düşük 25 puan gidyo çöpe...ağlayasım geliyo ya çok sinir oldum
Ben 512 ile oynuyorum.Bu sabah biraz lag vardı.Nedense anlamadım oyuncuların yanındaki rütbeler gözükmedi.Sonra oyunu kapatıp açtım düzeldi.
bende 512 ile takılmadan oynuyorum ama sanki sorun varmış gibi geliyo.şöyle söliyim .ben güçlü bi silahla adamın üzerine bi şarjör mermi boşaltıyorum adam mermileri yediği süre içinde tabancasının tek mermisiyle beni öldürüyo. hemde karşı karşıyayken.bu sorun bağlantı yavaşlığıyla alakalı olabilirmi çözemedim bi türlü.çok kötü sayılmam nişan alma konusunda ama bu oyunda tam anlamıyla çözemedimmi onu bilmiyorum.bi püf noktası falan varmı acaba nişan alırken
M95 ultra mega powerful sniper rifle' dan başkasını tanımam. Headshot...
PSN:Xorch yazıyor imzanda.Ayrıcana "x" i büyük de yazsam küçük de yazsam bulunamadı diyor. nick yanlış diyorsanda DH daki kullanıcı adlarını yazıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkito -- 19 Temmuz 2008; 8:52:14 >
Yeni bişey buldum çok pratik.Birbirimizi davet etmemize gerek yok artık.Online menüde kareye basıyoruz.Bir liste geliyor ekrana.Bu listede online oynayan arkadaşlarımız gözüküyor.Bu menüdeyken oynamak istediğimiz arkadaşın isminin üstüne gelip ÜÇGEN e basıyoruz.Böylece arkadaşımızın oynadığı oyuna bağlanmış oluyoruz.
lol :D ya olm napiyim "r" le "o" nun yerini bazen kariştiriyorm :D saol duzeltiğin için... evet oyuna girmek cok daha pratik oldu ya ben bide dewilburaki ariyodum :D telefonla gorusuyoduk oyle giriyoduk :P. ama cok guzel oluyo boyle valla ben her aksam 10da sizi bekliyicem :)
:D lol ohoo herkezde kalvye mause olsa oyunun boku cıkar boyle daha guzel :) sana tafsiye single i bitir oyle bsala oyuna cunku gercekten hem zor olur hemde oyundan cabuk sıkılırsınız diyer turlu adam vuramsiniz cunku
:D lol ohoo herkezde kalvye mause olsa oyunun boku cıkar boyle daha guzel :) sana tafsiye single i bitir oyle bsala oyuna cunku gercekten hem zor olur hemde oyundan cabuk sıkılırsınız diyer turlu adam vuramsiniz cunku
ben daha sıngle start vermedim .hep onlıne takılıyorum .gerçektende nişan alması zor ama bu bi gerçek.hayatımda onlınede hiç bi oyundan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum(cod4 çok oynamama rahmen).bide şu saatleri denk getirip hep beaber takılabilsek gerçekten çok güzel olucak.işten fırsat bulduğum herzaman girmeye çalışıyorum ama akşm 22:00 denk gelmiyo bi türlü.inşallah hepberaber oynıycaz ama peşindeyim bu işin
Malum yaz olduğu için katılım çok az oluyor.Bence şu sıralar serbest takılalım.Üniversiteler açılınca belirli saatlerde oynayıp puanları yazıp haftanın birincisi filan olsun.Yada ayın birincisine bir ps3 oyunu filan(sponsor ben olurum)
Malum yaz olduğu için katılım çok az oluyor.Bence şu sıralar serbest takılalım.Üniversiteler açılınca belirli saatlerde oynayıp puanları yazıp haftanın birincisi filan olsun.Yada ayın birincisine bir ps3 oyunu filan(sponsor ben olurum)
Oyun biraz fazla kaçar.Oyun posteri yeterli bence.
Arkadaşlar bir müddet BF online katılamıcam.Evimi taşıyorum.Sizler kendi aranızda antreman yapmaya devam edin.Eylül ya da Ekim'de turnuvalar başlıyacak...
Şimdilik üç kişiyiz ben,Furkito,Fuzuli fuzuli ile şuursuz bir şekilde APC de sağa sola ateş ediyoruz :D
aslında onlar şu taraftan git ateşleriydi