Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OYunlarla ilgili sorunum var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> OYunlarla ilgili sorunum var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Arcatera

17 Temmuz 2008; 13:57:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim İnter Dual core 2.8 ghz 1,5 gb ddr 2 ram Ati radeon x550 512 mb Ekran kartım var..
En basit oyunlarda bile öreneğin:Call of Duty,Warrock gibi oyunlarda 1280x1024 görüntü çözünürlüğüne alınca veya Gta San andreasda 32 bit e alınınca Büyük bir oranda Fps kaybı oluyor sistem kasmıyor rahat çalıştırıyormuş gibi gösteriyor ama fps kaybı çok fazla yeni oyunlarda zaten yükseğe alamıyorum ama bu eski oyunlarda hiç kasmadığı halde fps kaybının olması beni şaşırttı GPU ısındığından olur diye düşündüm temizledim bir çay kaşığı kadar fandan toz çıkmasına rağmen halen aynı sorun var ... Oyunlarda kilitlenme yok ama 16 bitte oynamak beni biraz sıkıyor bu işte bir bit yeniği var ama ...

ahmetkep

17 Temmuz 2008; 14:01:51 

driver güncelledin mi?

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,320 GB Maxtor HDD , LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
ulu*memo

17 Temmuz 2008; 14:15:05 

Benim ekran kartım pes 2008 de problem çıkardı. Kullandığım ekran kartı " GeForce 2 MX / MX 400 " resimde gördüğünüz gibi. Hiç bir güncelleme veya eklenti yapmadım . Nasıl yapılacağını da bilmiyorum. Güncelleme konusunda veya herhangi bir iyileştirme konusunda yardımlarınızı rica ediyorum ...

Ekteki dosya (1)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> OYunlarla ilgili sorunum var Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması
AMD Puma Lansmanı ASUS
ASUSun AMD Puma platformuna sahip ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç