Merhaba, Ufak bir sorunum var. Benim için önemli bir resmi yanlışlıkla galeriden sildim.. O resmi kesinlikle geri yüklemem lazım mümkünmü? Mümkünse nasıl olacak açıklarsanız sevinirim...
2.Si N81 alalı 3-4 ay oldu ara sıra ufak takılmalar yaşadım res atınca düzeliyordu. Ama bir gün wireless üzerinden web'de gezinirken gene telefon takıldı ve mecburen pilini çıkartıp kapattım. Açtığımda farkettimki Web ikonuna tıklayınca açmaya çalışıyor ama kasıp menüye geri dönüyor. Yani artık web'e giremiyorum. Format attırmakta istemiyorum. Nasıl bir çözümü olabilir???
Merhaba, Ufak bir sorunum var. Benim için önemli bir resmi yanlışlıkla galeriden sildim.. O resmi kesinlikle geri yüklemem lazım mümkünmü? Mümkünse nasıl olacak açıklarsanız sevinirim...
2.Si N81 alalı 3-4 ay oldu ara sıra ufak takılmalar yaşadım res atınca düzeliyordu. Ama bir gün wireless üzerinden web'de gezinirken gene telefon takıldı ve mecburen pilini çıkartıp kapattım. Açtığımda farkettimki Web ikonuna tıklayınca açmaya çalışıyor ama kasıp menüye geri dönüyor. Yani artık web'e giremiyorum. Format attırmakta istemiyorum. Nasıl bir çözümü olabilir???
Teşekkürler
resim eğer hafıza kartında ise büyük ihtimal geri alabilirsin resim silindikten sonra başka resim çekmediysen yada şarkı felan yüklemediysen silinsede geri gelebilir bunun için hafıza kartını kart okuyucuya tak recover my files adlı programla tarat o programla pc yada hafıza kartından yanlışlıkla silinen herşeyi geri alabilirsin tek inceliği yanlışıkla sildiğin bir şey olursa yükleme yapmadan programı çalıştırmak... diğer sorunun için telefona format at riski yoktur yada güncelle nokia software uptader "nsu" ile güncelleyebilirsin onun riski var elektrik kesilmesi yada usb kablosunu gereğinden önce çıkartırsan telefonu bir daha açamayabilirsin bu durumda servis yolu görünür..