Aşağıdaki linkteki programı dene istersen. Adı, Youtubeplay. Programı denemedim ben. Youtube ve FLV videolarını oynattığı söyleniyor. Ücretsiz bir program. Boyutu 398 kb. CAB uzantılı dosya. WM5 ve WM6 uyumlu. Bu programın haricinde COREPLAYER' ı tavsiye ederim. COREPLAYER için üç-dört mesaj aşağıdaki mesajıma bakın.
Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz. Eten X500 WM6 cihazımda kullanıyorum. FLV uzantılı videoları sorunsuzca oynatabiliyor. Onun dışında bir çok video formatını da oynatıyor. Türkçe dil desteği mevcut. Bildiğim en iyi video oynatıcı program. Programı yazanların eline sağlık.
Programın kurulması: PPC' nizde Coreplayer' ın eski sürümleri varsa kaldırın. Aşağıdaki linkten programı indirin. İndirdiğiniz klasörü winrar ile açın. CAB uzantılı programı PPC' ye kopyalayın. Kopyaladığınız programı PPC' de bulup üzerine tıklayarak kurulmasını sağlayın. Kurulum bittikten sonra programı çalıştırın......................
Eğer program Türkçe değilse aşağıdaki işlemi yapın. ''Menü/tools/preferences/select pages'' yolunu izleyin. Listeden ''language'' yi seçin. Açılan ekrandan Türkçe' yi seçin.
Programın hangi media formatlarını desteklemesini istiyorsanız aşağıdaki işlemi yapın. ''Menü/araçlar/tercihler'' yolunu izleyin. ''Sayfa seç'' e tıklayıp ''dosya uzantılarını'' seçin. Açılan pencereden istediklerininizi seçin; hepsini de seçebilirsiniz. ''Tamam'' ı tıklayıp işlemi bitirin.
yav ben bunu beceremedim coreplayer programı winzip ile açtım cab uzantılı dosyayı hafıza kartına attım yüklemeye çalışırken bu telefona uygun değil diye uyarı verdi bende g500 var wm5 kullanıyorum bu yüzden olabilir mi
Nezamandır bunu arıyordum çooooook tşk ederim dostlar Core Player i yükledim O2_xda_atom a ve WM5 var calıştı. Takılmalar var fakat sanırım dosyaların büyüklüğünden kaynaklanıyor tabiki işlemcide yatmiyor olabilir ama dosyalar acıldı