Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ses sistemi alıcam tavsiyelerinizi istiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Ses sistemi alıcam tavsiyelerinizi istiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CRIMINALL

17 Temmuz 2008; 12:43:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar selam ben 4.1 yada 5.1 ses sistemi almak istiyorum fakat 1-2 moden arasında kararsız kaldım.

öncelikle marka olarak creative ve philips arasında kararsızlık yaşıyorum. sizce hangisi daha iyidir ?

model olarak ise şu 3 model arasında kararsız kaldım.

CREATIVE INSPIRE M4500 4+1 SPEAKER

CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER

PHILIPS MMS460 5+1 SPEAKER

bu üç modelden hangisini tavsiye edersiniz ? ve neden ?

ayrıca bi sorum daha olucak.

şimdi philipsin ses sistemine bakıyorum 5x10 w uydular 30 w woofer toplam 80 watt

creative ses sisteminin 5x6 w uydular 17 watt woofer toplam 47 watt

bu wattlar neyi temsil ediyo. sesin kalitesinin değerimi çıkış gücünün değerimi neyin değeri bu wattlar. yani şimdi bu wattlara bakarak philips creativin iki katı görünüyo. o zaman philips iki kat daha iyidir mi anlamına geliyo bu. yoksa bu buz dağının sadece görünen yüzümü kafam karıştı beni şu ses sistemleri konusunda biraz aydınlatın gözünüzü sevim :)

foreverkobe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 14:23:05 

Philips modeller yüksek ses çıkış gücüne sahip,benim 2+1 bile 38w ben Philips diyorum.

|Intel E7200 @2.53 GHz| - |Gigabyte GA-P35-DS3L Rev. 2.0| - |Kingston 2Gb 800 MHz (2x1)| - |Samsung 160Gb Sata 2 8Mb| - |GeCuBe HD3870| - |Nec 22WV Monitör| - |Aopen H600-B28 400W| - |A4Tech KB21 M.Medya Klavye + OP620 Mouse| - |LG GH20N Series Dvd-Writer| - |Philips 2+1 SPA2300 Ses Sistemi| - |Philips SPC520NC/00 Web Cam| - |Hp PSC 1500 Series Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi|- |ZyXEL Modem| - |Tunçmatik 650Va Ups|
withhonour

17 Temmuz 2008; 14:52:00 

watt değerleri sadece çıkış gücünü belirtir kaliteyi değil ve daha çok kullanacağınız alana bağlıdır geniş bir alan için düşük watt değerlerine sahip sistemler çok da başarılı değildirler. bununla birlikte kullanım amacınız da sistem seçiminde önemlidir örneğin film ve oyunda 5.1 daha etkilidir zaten 4.1 sadece stereo sesi daha fazla hoparlöre dağtırlar onun için bende philips i tavsiye ederim kullanım amacınız müzik ağırlıklı olucaksa 2.1 sistemlere yönelmeniz daha mantıklı olucaktır

emil175

17 Temmuz 2008; 16:25:27 

quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

watt değerleri sadece çıkış gücünü belirtir kaliteyi değil ve daha çok kullanacağınız alana bağlıdır geniş bir alan için düşük watt değerlerine sahip sistemler çok da başarılı değildirler. bununla birlikte kullanım amacınız da sistem seçiminde önemlidir örneğin film ve oyunda 5.1 daha etkilidir zaten 4.1 sadece stereo sesi daha fazla hoparlöre dağtırlar onun için bende philips i tavsiye ederim kullanım amacınız müzik ağırlıklı olucaksa 2.1 sistemlere yönelmeniz daha mantıklı olucaktır

2.1 bencede daha mantıklı bi seçim olucak.özellikle müzik dinlemek için altec lansing öneririm....

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU
DELL INSPIRON 1520 T8100 3GB DDR-2 160GB HDD NVIDIA 256MB 8600GT

nighteen

17 Temmuz 2008; 18:47:51 

Site içerinde araştırma yaparsan çok daha olumlu seçenekler bulabilirsin.

anildalga

28 Temmuz 2008; 11:22:56 

logitech x-230 yada x-530 tavsiyem

LoGiTeCh Z-5500 - CReaTiVe Sb AuDiGy VaLue 7.1 - 0RiTe PMP 100 - SoNy CyßeR ShoT 6.0 - 0RiTe aL 702 HoMe TeaTheR SysTeM - PH!L!PS v330 MüZik SeTi - SoNy DVP-NS38 DVD pLayeR - N0K!A 6300 - LoGiTeCh G15
coupant

28 Temmuz 2008; 11:30:35 

MÜZİK KALİTESİ VE 2+1 DİYORSAN TABİ Kİ AEGO M

intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi fatal1ty championship, logitech Z-2300 (aego m ile takas olur), lg double layer dvd rw
F!sHeR

28 Temmuz 2008; 16:55:52 

PHILIPS bence ben kullanıyorum cok güzel film için tabi !!!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Ses sistemi alıcam tavsiyelerinizi istiyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç