arkadaşlar bu aralaruygun fiyatlı dell laptoplara bakıyorum. ama karar veremedim. objektif olarak cevap verirseniz sevnirim acaba dell laptopların sağlamlığı, kalitesi, performansı, teknik servisi vs. nasıldır? Bilmiyorum da bilgilendirir misiniz?
arkadaşm ben dellimden cok memnunum 6400 var bende 4 kere yere düştü üstüne 2 kere kola döküldü ve hiç bir şey olmadı tabi temizliğini bakımını tam ve düzgün yaptığım için sağlamlkta garanti verebilirim ama servis konusunda yardımcı olamam hiçç servise gitmedi 1 senedir =) kalitesi iyidir xps lerle güzel oyun oynarsın kısacası amerikan markası =) ama beyaz almanı önermem yada gümü renkli çok çabuk çiziliyor =(
TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
Karar veremediğim laptoplar bunlar. Bir de bir dorum olacak. Acaba 17" laptoplar nasıldır? Hangi laptoplarda vardır?
Birinci linkteki bilgisayar Asus F3 serisi. Yani insana saç baş yolduran pişman eden seririn son militanı İkinci linkteki bilgisayar da Toshiba. Çok kaliteli ama o fiyata da o alınmaz.. Üçüncü linkteki bilgisayar Dell. Fiyat Hizlial.com da 1100 ytl. Ben Asus F3 serisi kullanıcısı olarak şuan pişmanım. Bu fiyata keşke son linkteki Delli alsaydım diyorum.. Neyse bence bu gösterdiklerin arasında bi Asuscu olarak Delli öneriyorum..