Arkadaşlar Asus K8N anakartımda iki tane 512mb Blitz Marka Pc3200 ddr400 ram mevcut. Ramlar 1 ve 2. slotlarda takılı. Anakarta 3 slot var yani bir tanesi boş. Ben 3. slota 1 gb lık bir ram almak ve aleti 2 gb ramli hale getirmnek istiyorum. Bunun için internette bakınırken everest ile de donanımımı kontrol ederken bir de baktım ki benim ramlar 200mhz çalışıyorlar. Benmi yanlış biliyorum yoksa bu ramlar 400mhz değilmi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar Asus K8N anakartımda iki tane 512mb Blitz Marka Pc3200 ddr400 ram mevcut. Ramlar 1 ve 2. slotlarda takılı. Anakarta 3 slot var yani bir tanesi boş. Ben 3. slota 1 gb lık bir ram almak ve aleti 2 gb ramli hale getirmnek istiyorum. Bunun için internette bakınırken everest ile de donanımımı kontrol ederken bir de baktım ki benim ramlar 200mhz çalışıyorlar. Benmi yanlış biliyorum yoksa bu ramlar 400mhz değilmi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
şu forumda benim anakartı kuulanan kimse çıkmaz diyordum ama çıktı bende K8N-E yi kullnıyorum valla bende 2 tane 1 gb lık ram var bendede 333 mhz görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: masterofpuppets69
dual çalıştıkları için o şekilde gözüküyor problem yok...
1 gb lık ram alma konusunda ise tavsiyem kingston gibi tüm anakart modelleri ile her zaman sorunsuz çalışabilen bir model alman....
kingston bulamazsan en ucuzu mavi bilgisayarda bigboy marka ramde tercih edebilirsin ben taktım makineye sorunsuz çalışıyorlar tanımama gibi bir sorunu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 17 Temmuz 2008; 12:16:03 >
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yani benim ramlar dual çalıştığı için 200+200 400mhz oluyor anladığım kadarıyla. Peki 3 slot var bende 3. slota 400 mhz 1 gb ram alırsam alette bir sorun olmadan çalışabilirim değilmi?