Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS K8N ANAKART RAM KULLANIMI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ASUS K8N ANAKART RAM KULLANIMI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gargi Can

17 Temmuz 2008; 12:05:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Asus K8N anakartımda iki tane 512mb Blitz Marka Pc3200 ddr400 ram mevcut. Ramlar 1 ve 2. slotlarda takılı. Anakarta 3 slot var yani bir tanesi boş. Ben 3. slota 1 gb lık bir ram almak ve aleti 2 gb ramli hale getirmnek istiyorum. Bunun için internette bakınırken everest ile de donanımımı kontrol ederken bir de baktım ki benim ramlar 200mhz çalışıyorlar. Benmi yanlış biliyorum yoksa bu ramlar 400mhz değilmi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

masterofpuppets69

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 12:12:18 

dual çalıştıkları için o şekilde gözüküyor problem yok...

1 gb lık ram alma konusunda ise tavsiyem kingston gibi tüm anakart modelleri ile her zaman sorunsuz çalışabilen bir model alman....

• Kasamı Delen Tek Alet : Thermalright Ultra 120 Extreme
  • Lacano

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 12:13:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Gargi Can

Arkadaşlar Asus K8N anakartımda iki tane 512mb Blitz Marka Pc3200 ddr400 ram mevcut. Ramlar 1 ve 2. slotlarda takılı. Anakarta 3 slot var yani bir tanesi boş. Ben 3. slota 1 gb lık bir ram almak ve aleti 2 gb ramli hale getirmnek istiyorum. Bunun için internette bakınırken everest ile de donanımımı kontrol ederken bir de baktım ki benim ramlar 200mhz çalışıyorlar. Benmi yanlış biliyorum yoksa bu ramlar 400mhz değilmi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

şu forumda benim anakartı kuulanan kimse çıkmaz diyordum ama çıktı bende K8N-E yi kullnıyorum valla bende 2 tane 1 gb lık ram var bendede 333 mhz görünüyor

quote:

Orjinalden alıntı: masterofpuppets69

dual çalıştıkları için o şekilde gözüküyor problem yok...

1 gb lık ram alma konusunda ise tavsiyem kingston gibi tüm anakart modelleri ile her zaman sorunsuz çalışabilen bir model alman....

kingston bulamazsan en ucuzu mavi bilgisayarda bigboy marka ramde tercih edebilirsin ben taktım makineye sorunsuz çalışıyorlar tanımama gibi bir sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 17 Temmuz 2008; 12:16:03 >

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

Gargi Can

17 Temmuz 2008; 22:25:34 

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yani benim ramlar dual çalıştığı için 200+200 400mhz oluyor anladığım kadarıyla. Peki 3 slot var bende 3. slota 400 mhz 1 gb ram alırsam alette bir sorun olmadan çalışabilirim değilmi?

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 22:37:59 

Anakartın max. 3 GB ram destekliyor.

3. slota 400 mhz 1 gb ram takabilirsin.

The club of Walkman phones
    Sayfa:   [1]
    Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ASUS K8N ANAKART RAM KULLANIMI Sayfa: [1]
    Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
    Plato bilgisayar röportajı
    AMD Spider Platformu Lansmanı : Plato bilgisayar röportajı
    Revoltec Fightboard Advanced
    Revoltecin oyunculara yönelik klavyesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
    Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
    Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
     Yeni mesaj at
     Mesaja cevap at
     Yeni anket aç