Evet arkadaşlar ve sayın DH Forum yetkilileri. Bildiğimiz ve olagelen üzre kullanıcı adı değişikliği için her kullanıcıya yalnızca 1 (Bir) hak veriliyor. Farkettiğim ve tahmin ettiğim üzere,
¤Belirli sebeplerden dolayı artık eski kullanıcı adını kullanmak istememek, ¤Daha önce kullanıcı adını değiştirme hakkını kullanmış olmak, ¤Çok pişman olup, ah keşke şöyle yapsaydım demek ¤Kullanıcı adını Türkçe bir isimle değiştirmek istemek.
Bu vasıflara uygun (2 zorunlu, 1-3-4 opsiyonel) benim gibi kişiler varsa burda birlik olup yeterli çoğunluğa ulaşırsak sesimizi duyurmak istiyorum
Grup da olabilir, imza kampanyası da olabilir.
Özetle bu haktan tekrar yararlanmak isteyenler için, sadece belirli tarihler arasında, belirli bir sürede (Örn: 20 Temmuz - 27 Temmuz arası) kullanıcı adı değiştirme affı yapılmasını istiyorum (z)
İmzama koymak istiyorum diyenler için, İmza kodumuz :
Haklı tabi ki, herkese istediği zaman böyle bir hak sunulamaz malesef. O yüzden burda toplanıyoruz. Toplu bir afla işi aradan çıkarıyoruz Ekleyeyim mi listeye? Liste yok gerçi hemen oluştururuz yeter ki katılım olsun Katılacaklar isimlerini söylesin. [Garip istek oldu ]
güzel konu benim hala 1 hakkım var ve değiştirmeyi düşünmüyorum ileride hakkımı kullanırsam ve ismimi beğenmezsem işime yarayabilir.
~ Asus F3SC ~İşlemci Tipi: Intel Core 2 Duo Santa Rosa / Chip Seti: Intel 965GM Chipset / İşlemci Hızı: Core 2 Duo T7300 2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa / Ekran Özelliği: 15.4 / Ekran Kartı: Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 / Sistem Belleği: 2048MB / 4096MB / Sabit Disk: 160GB 5400RPM 8MB SATA / İletişim: Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N + Bluetooth / Optik Sürücü: DVD Dual Yazıcı / OS: MS Vista Home Premium