Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dakikabizden Kaldırıldı !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Dakikabizden Kaldırıldı !! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_ahmet_

17 Temmuz 2008; 2:51:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet, Ne yazık ki faturam elime geçti ve şu yazıyordu, Bu ay toplam XX dakikabizdenden dakika kazandınız, dakikalarınızı 5 ay eşit olarak kullanabilirsiniz,

Bu faturadan itibaren artık dakikabizden uygulaması kullanılmayacaktır,Bundan sonra bu servis kullanılmayacak, Ancak Kasım ayına kadar size verilen dakikabizdenleri kullanabilirsiniz

Tam olarak böyle yazmasada aklımda kalanlar bunlar, Kaynak filan sormayın lütfen, faturanız gelince görürsünüz, zaten sitedede dakikabizden bulamadım, ayrıca yalan söyleyip sizi kandırıp elime ne geçecek

Ama bu haber kötü oldu,
basturkemin

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 3:05:14 

faturalı hatlara gerçekten hiçbir avantaj kalmadı. kontörlülerde her yöne 1 kontör, 5dk.sı 1 kontör ve tüm kampanyaları anında kontrol edebilme özgürlüğü varken, faturalı hatlar hiç cazip gelmiyor bana..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
_ahmet_

17 Temmuz 2008; 3:13:39 

Bu ne rezilliktir ya,

Konbara duruyor ama dakikabizden iptal ediliyor,

Kontörlüler öz evlat , faturalılar üvey evlat bile değil, yuh

Dakika Bizden sona eriyor…

12 Temmuz - 9 Ağustos ve bundan sonraki konuşmalarınızda dakikabizden uygulaması olmayıp, şimdiye kadar kazanmış olduğunuz dakikalar Kasım ayı sonuna kadar hattınıza yüklenmeye devam edecek.

Artık gerçekten faturalı olmanın anlamı kalmadı, Değil faturamı iptal etmek başka operatöre bile geçebilirim, Bu ne saçma birşey ya,

Senelerimizi vermişiz, devamlı faturamızı ödemişiz, kontörlüler konbara ile kontör kazansın , ben ödediğim faturadan hiçbirşey kazanmayayım, benim günahım ne ??
basturkemin

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 3:41:25 

Dediğim gibi üstelikte kampanyadan kazandığınız bakiyeleri kontörlü hatlar *123*2# şeklinde sorgularken faturalılar bunun takibatını yapamıyor, zaten ayda yılda bir kampanya oluyor ve 3 kişiye faturalı hat aldım 3ü de bu 5dk.sı 1 kontör ve heryöne 1 kontör tarifelerinden sonra kontörlüye geri dönmeyi düşünüyorlar..

Üstüne de resmi ağızdan dakikabizden iptali;

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/DakikaBizden

12 temmuz sonrası kazanılmayacak..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Temmuz 2008; 8:59:36 

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Bu ne rezilliktir ya,

12 Temmuz - 9 Ağustos ve bundan sonraki konuşmalarınızda dakikabizden uygulaması olmayıp, şimdiye kadar kazanmış olduğunuz dakikalar Kasım ayı sonuna kadar hattınıza yüklenmeye devam edecek.

Artık gerçekten faturalı olmanın anlamı kalmadı, Değil faturamı iptal etmek başka operatöre bile geçebilirim, Bu ne saçma birşey ya,

Senelerimizi vermişiz, devamlı faturamızı ödemişiz, kontörlüler konbara ile kontör kazansın , ben ödediğim faturadan hiçbirşey kazanmayayım, benim günahım ne ??

Şiddetle katılıyorum arkadaşım.Ama turkcell çok zeki,hazır karttan faturalıya aynı numarayla geçiliyor,faturalıdan hazır karta geçerken henüz değil yakında diyorlar.O yakın zamanda gelir o zaman turkcell mi avea mı yaparım ben o hattı görürüz o zaman
çok geç

17 Temmuz 2008; 9:52:33 

zaten konbara da bir çok kontörlü tarifede kaldırıldı

xiseyn

17 Temmuz 2008; 10:18:07 

şeytan diyor git iptal et...

AMD ATHLON64 LE1620@3.1GHz - WINFAST M2MA - TWINMOS 2 GB DDR2 667MHz - 500 GB SAMSUNG SATA HDD - PALIT 7300GT SONIC - Hiper Power 525W Power
HmB_SaL

17 Temmuz 2008; 13:26:32 

bi yandan verirken bir yandan alıyor işte :S

serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Temmuz 2008; 15:52:57 

quote:

Orjinalden alıntı: hmb55

bi yandan verirken bir yandan alıyor işte :S

ne verdiler ki zaten faturalıya?
magellan1923

17 Temmuz 2008; 16:27:32 

faturalı müşterilere daha az kampanya yapma sebebi basit. hazırlart kullanan çıkartır simkartı kırar gider avea veya vodafone alabilir. ama faturalı hatta bir dünya işlem yapması lazım. zaten faturalı hat kullananların %50-60 ı kampanya olmuş olmamış bakmayan kullanıcı grubu...

mustafa_(87)

17 Temmuz 2008; 19:07:45 

quote:

Orjinalden alıntı: magellan1923

faturalı müşterilere daha az kampanya yapma sebebi basit. hazırlart kullanan çıkartır simkartı kırar gider avea veya vodafone alabilir. ama faturalı hatta bir dünya işlem yapması lazım. zaten faturalı hat kullananların %50-60 ı kampanya olmuş olmamış bakmayan kullanıcı grubu...

böyle devam ederse gösteririz biz faturalılar olarak iptal etmeyi

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
ufo

17 Temmuz 2008; 19:26:39 

quote:

Orjinalden alıntı: magellan1923

zaten faturalı hat kullananların %50-60 ı kampanya olmuş olmamış bakmayan kullanıcı grubu...

son derece doğru bir tespit

Tanıdığım insanlar var 140-150 YTL fatura ödüyorlar diyorum paket alın çok basit yarı yarıya ucuza konuşursunuz ama yok dakikası KDV filan içinde 39 kuruşa konuşmaya devam.. Niye bilmiyorum. Parası olmayan da böyle olan da..
Meyan

17 Temmuz 2008; 20:22:12 

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Bu ne rezilliktir ya,

Biraz önce bende gördüm ama yaptıkları yeni kampanyada 120 dakikayı 9 liraya konuşuyosun.. Dakikabizden Alo 60 + 60 'dan daha mı avantajlı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 17 Temmuz 2008; 20:24:19 >

Övülmek isterseniz, alçakgönüllülügü yem olarak kullanabilirsiniz. Chesterfield
piri.reis

17 Temmuz 2008; 20:37:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Biraz önce bende gördüm ama yaptıkları yeni kampanyada 120 dakikayı 9 liraya konuşuyosun.. Dakikabizden Alo 60 + 60 'dan daha mı avantajlı ?

PARDON BİŞEY SORABİLİRMİYİM.

konu dışı bölümünün meşhur meyanı sen misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 17 Temmuz 2008; 20:36:50 >

hayırlı ramazanlar
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 20:38:40 

yakın zamanda bütün tarifelerden konbarayı kaldırıcaklar kanısındayım

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
Meyan