Evet, Ne yazık ki faturam elime geçti ve şu yazıyordu, Bu ay toplam XX dakikabizdenden dakika kazandınız, dakikalarınızı 5 ay eşit olarak kullanabilirsiniz,
Bu faturadan itibaren artık dakikabizden uygulaması kullanılmayacaktır,Bundan sonra bu servis kullanılmayacak, Ancak Kasım ayına kadar size verilen dakikabizdenleri kullanabilirsiniz
Tam olarak böyle yazmasada aklımda kalanlar bunlar, Kaynak filan sormayın lütfen, faturanız gelince görürsünüz, zaten sitedede dakikabizden bulamadım, ayrıca yalan söyleyip sizi kandırıp elime ne geçecek
faturalı hatlara gerçekten hiçbir avantaj kalmadı. kontörlülerde her yöne 1 kontör, 5dk.sı 1 kontör ve tüm kampanyaları anında kontrol edebilme özgürlüğü varken, faturalı hatlar hiç cazip gelmiyor bana..
Kontörlüler öz evlat , faturalılar üvey evlat bile değil, yuh
Dakika Bizden sona eriyor…
12 Temmuz - 9 Ağustos ve bundan sonraki konuşmalarınızda dakikabizden uygulaması olmayıp, şimdiye kadar kazanmış olduğunuz dakikalar Kasım ayı sonuna kadar hattınıza yüklenmeye devam edecek.
Artık gerçekten faturalı olmanın anlamı kalmadı, Değil faturamı iptal etmek başka operatöre bile geçebilirim, Bu ne saçma birşey ya,
Senelerimizi vermişiz, devamlı faturamızı ödemişiz, kontörlüler konbara ile kontör kazansın , ben ödediğim faturadan hiçbirşey kazanmayayım, benim günahım ne ??
Dediğim gibi üstelikte kampanyadan kazandığınız bakiyeleri kontörlü hatlar *123*2# şeklinde sorgularken faturalılar bunun takibatını yapamıyor, zaten ayda yılda bir kampanya oluyor ve 3 kişiye faturalı hat aldım 3ü de bu 5dk.sı 1 kontör ve heryöne 1 kontör tarifelerinden sonra kontörlüye geri dönmeyi düşünüyorlar..
12 Temmuz - 9 Ağustos ve bundan sonraki konuşmalarınızda dakikabizden uygulaması olmayıp, şimdiye kadar kazanmış olduğunuz dakikalar Kasım ayı sonuna kadar hattınıza yüklenmeye devam edecek.
Artık gerçekten faturalı olmanın anlamı kalmadı, Değil faturamı iptal etmek başka operatöre bile geçebilirim, Bu ne saçma birşey ya,
Senelerimizi vermişiz, devamlı faturamızı ödemişiz, kontörlüler konbara ile kontör kazansın , ben ödediğim faturadan hiçbirşey kazanmayayım, benim günahım ne ??
Şiddetle katılıyorum arkadaşım.Ama turkcell çok zeki,hazır karttan faturalıya aynı numarayla geçiliyor,faturalıdan hazır karta geçerken henüz değil yakında diyorlar.O yakın zamanda gelir o zaman turkcell mi avea mı yaparım ben o hattı görürüz o zaman
faturalı müşterilere daha az kampanya yapma sebebi basit. hazırlart kullanan çıkartır simkartı kırar gider avea veya vodafone alabilir. ama faturalı hatta bir dünya işlem yapması lazım. zaten faturalı hat kullananların %50-60 ı kampanya olmuş olmamış bakmayan kullanıcı grubu...
faturalı müşterilere daha az kampanya yapma sebebi basit. hazırlart kullanan çıkartır simkartı kırar gider avea veya vodafone alabilir. ama faturalı hatta bir dünya işlem yapması lazım. zaten faturalı hat kullananların %50-60 ı kampanya olmuş olmamış bakmayan kullanıcı grubu...
böyle devam ederse gösteririz biz faturalılar olarak iptal etmeyi
Tanıdığım insanlar var 140-150 YTL fatura ödüyorlar diyorum paket alın çok basit yarı yarıya ucuza konuşursunuz ama yok dakikası KDV filan içinde 39 kuruşa konuşmaya devam.. Niye bilmiyorum. Parası olmayan da böyle olan da..
Biraz önce bende gördüm ama yaptıkları yeni kampanyada 120 dakikayı 9 liraya konuşuyosun.. Dakikabizden Alo 60 + 60 'dan daha mı avantajlı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 17 Temmuz 2008; 20:24:19 >